Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy Ariana Grande összejött Ethan Slaterrel?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy milyen körülmények között.

Amikor véletlen megláttam a cikkeket, azt hittem kamu és valaki lehozta, aztán kiderül nem igaz.

De úgy tűnik az.

Nekem az a nagyon furcsa (közös képet nem láttam róluk, csak egymás mellé rakták képeiket), hogy (tudom szubjektív) egy ilyen szép nő, hogy jöhetett össze egy ilyen, hogy mondjam szépen.....

Csúnyácska pasival.

Nem mondanam extrémen rondának, de tény, a képeiken egymás mellett látszik, hogy nagyon nem üti meg az énekesnő szintjét.

Nem az a férfiasan ronda de vonzó (pl. Jason Statham), olyan kisse geek stílusú (Big Bang theory sorozatba való).

Jó, ízlésen lehet vitatkozni, kinek mi a szép.

De igenis ha megcsinálják, smink, frizura, ruha, Ariana igenis egy dekoratív, csinos (még ha kislányos is az alakja és alacsony) kis nő, 30 èvesen kislányos az arca még mindig.

És azért van egy kisugárzása.

Tehetséges is, jó hangja van. Igaz nem minden száma tetszik, nem vagyok a rajongója, így elfogult se vagyok.

Nos, egy ilyen szép, csinos, híres, tehetséges nő, mint Ariana, válogathatna a legjobbképűbb, sportos pasik közül.

Minden ujjara találhatna magának helyes, kidolgozott testalkatú pasit, vagy másik hírességet (akivel most összejött nem volt olyan ismert, nem hallottam róla), vagy olyat aki nem néz ki jól, de nagyon gazdag, milliárdos.

Szerintem sok jelentkező közül válogathatna.

Arról nem beszélve, hogy pont egy házas emberrel, akinek egy éve született a gyereke, és ismerte a feleséget, gyereket is látta.

Fura, miért nem egy jóképű, egyedülálló pasival jött össze....

Ariana férje Dalton objektívan helyes pasi, civil úgy tudom, vele inkább összeillett külsőre.

Nem mondom hogy az életben nem történhet meg, szép nő egy csúnya pasival.

De általában önbizalomhiányos de szép nők választanak így, mert megerősítesre várnak, az illető csúnya pasi oda-vissza van attól, hogy egy ilyen jó nő szóba állt vele.

Vagy az illető szép nőnek kivételesen nem ez számít....

Ismerek olyan csúnyácska nőket pedig, akik csak jó pasival hajlandóak, akkora önbizalmuk van.

Arianára visszatérve, nem hétköznapi ember, mégis csak egy hírességről, világsztárról beszélünk.

Rosszindulatú kommentektől mint ''mit törődsz vele'', ''nincs jobb dolgod'' kíméljenek.

Kíváncsiságból kérdem.

Akit nem érdekel, lapozzon tovább.

Szóval, ti mit gondoltok?

Pár kép annak aki nem akar rákeresni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt Ariana a volt férjével

[link]

2023. aug. 5. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Boldogsággal tölt el a dolog.
2023. aug. 5. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Jó letakarították a netet, ahol smink nélkül van a csaj, az is megérne egy misét, hogy mennyire fel van pumpálva a nyilvánosság előtt. Vagy hogy mitől lett nigga.

[link]

2023. aug. 5. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Vonzalom kérdése. Az biztos, hogy tönkretenni egy házasságot az egyik legfelháborítóbb dolog. Nem biztos, hogy csak azért mert külsőre nem illenek össze, még nem érezhet Grande vonzalmat. Amúgy eddig sem voltak (szerintem) olyan nagy macsós kigyúrt pasijai. Lehet, hogy ő egyszerűen ilyenre bukik.
2023. aug. 5. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon gáz. Az hogy hogy jöttek össze eleve de az hogy ennyire hasonlít frankiere nekem valahogy furcsább. Azért elég gáz lefeküdni meg vonzódni egy olyan pasihoz aki úgy néz ki mint a saját bátyja ...
2023. nov. 13. 09:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Erről már láttam posztot én is, hogy állítólag az új pasi nagyon hasonlít a batyjára és emiatt....Lehet véletlen is.

De furcsa.

Én azelőtt olyat hallottam, egyes lányok (attól függően milyen jóban vannak vele) az apjukhoz hasonlót választanak.

Gáz az is egy kisgyerekes családos emberrel, az is ilyen kinézetűvel.

Komplexusai lehetnek, lehet neki ilyen pasi kell aki bizonygatja mennyire szép és el van tőle ájulva.

Holott sokkal jobbak közül is válogathatna......

Ez a csávó a Spongya Bob musicalban játszott azelőtt a Broadway-en, ezelőtt a nevét se hallottam. Gondolom jól jött neki ez is, hogy ennyire ismert emberrel jött össze.....

2023. nov. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!