Ki szereti Marilyn Monroe-t? Mi a véleményetek róla? Melyik filmjét látátok?
Van aki forrón szereti..
Tony Curtis-Jack Lemon óriási.
Pedig jól mondja: augusztus 4.-én (de ne zavarjon)
És még le is pontozták, olyanok, akik csak ezért járnak ide.
Sose legyen nagyobb élvezetük.. Jó estét!
Nem, nem mondja jól, úgy lenne helyesen hogy "ma 61 éve halt meg".
Az, hogy "ma halt meg", az azt jelenti hogy 2023. augusztus 4-én, ami nem igaz.
Én szerettem a van aki forrón szereti és a herceg és a táncosnőt láttam, imádom. Én nem azt mondom, hogy rajongója vagyok, de sok életrajzi könyvet olvastam róla. Érdekes személyiség, no meg persze nagyon szép volt.
Sajnos részben ő is tehetett a saját életéről, hogy így alakult. De az biztos, hogy igazságtalanul indult az élete a nevelőcsaládok miatt, és sokat sérült. Akik körbevették nem vigyáztak rá eléggé, senki nem volt aki biztos támasza lehetett volna. Sajnálom őt.
Ha választani kell, ő a kedvenc színésznőm. Néhány hete láttam is róla a Szöszi című filmet. Neki is elég tragikus sorsa volt, ráadásul fiatalon is halt meg. Mondjuk igaz, ma már 97 éves lenne, szóval valószínű ha tovább is élt volna, már akkor se lenne köztünk.
Láttam tőle a Van aki forrón szereti, Szeressünk, Niagara, Szőkék előnyben, Hétévi vágyakozás, Hogyan fogjunk milliomost, Buszmegálló, és a Mindent Éváról.
Augusztus 5-én halt meg, hajnali 3-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!