Közülük ki a legszánalmasabb trash videós?
#10 Tényleg, őt kihagytam. Bár nála inkább a rajongótábor áll szutyok emberekből, akik még bátorítják is arra ezt a bizonyítottan beteg embert, hogy hergelje a 70(80?)+-os, demens szüleit. Szomorú, ami abban a családban folyik.
#9 Nos, én is inkább ExTibor közlegényt tettem az első helyre SoDI helyett (bár a vérprofi programozó rögtön másodikként követi őt). Kaffka Tibor viszont szerintem még Endrénél is suttyóbb, részegen terrorcselekmény végrehajtásával fenyegetőzött, élő adásban verte véresre az élettársát, két embert rászoktatott az erős alkoholizálásra, lenyúlta Jutka pénzét és meglógni készül sodika "vagyonával", és még lehetne sorolni.
Viszont Sodi első helyezése annyiban jogos, hogy egy pedofilról beszélünk, aki szaunákba járt melegedni (a szó minden értelmében), gyerekek előtt mutatkozik meztelenül és ezzel még el is henceg, folyamatosan halálosan fenyeget másokat és az anyján élősködik, az apját utcára dobta, 2006-ban rendőrlistát akart készíteni, Bándy Kata ügyében a gyilkost mentegette, Jutka megölésén ábrándozott, és ez a bűnlajstromának csak egy igen kis része.
Tibort igazából azért raktam az első helyre, mert nála a dolgok Jutka esetében gyakran tettlegességig is fajultak, míg sodi jóformán "csak" pofozta a szerencsétlen öregasszonyt, a tranyó izomból rúgdosta a párja(!) fejét. Érdemes megnézni egy pár évvel ezelőtti képet Jutkáról és egy mostanit. Ha nem is szép, de egy teljesen átlagos középkorú nő volt, aki mondhatni normális életet élt és ez meg is látszott rajta. Mostanra viszont egy testileg-szellemileg leépült vénasszony lett, köszönhetően Mercinek és az alkoholnak.
Véleményem szerint Endrének és Tibornak is börtönben, de alsóhangon elmegyógyintézetben a helye. Hozzájuk képest HerBY, Isti, Titán és a MABÜSZ Elnök Úr Tar Sanyi kisangyalok.
Szerintem sokkal komolyabb probléma a pedofília, mint valaki részegen le akarná bombázni a parlamentet.
Sodinak számos húzás van és engedte, hogy Tibi bántalazza JJutkát.Sőt együtt tervezték, hogy alkohol mérgezésben meghalhatna.
Komolyan mondom, Endre a legalja és ő van leginkább mentálisan padlón.
Főleg most is.
#12 Meggyőztél.
Elképesztő, mennyire mélyre süllyedtek néhány év alatt (bár Endrével valószínűleg már a pólyában sem stimmelt valami).
Sodi, Merci és Jutka életútja tökéletes tananyag az alkoholizmus ellen. Meglátva a Gyagyás felpuffadt fejét és állának növekvő méretét, soha többé nem támad kedvem még csak sör közelébe sem menni...
15 éves kislányokat rángat élő adásban, hogy felvegye a fenekét.
EMBER
1. Sodi
2. TheShowK
3. HErBY
4. KaffMerci
5. Turbó Titán
Tudom, hogy a TheShowK nem volt benne, de kib*szott szánalmas trash videósok ők is, simán beleírhattad volna őket is. Nagyon nyomasztó, ami náluk megy...
17.
Igen, a TheShowK is megérne egy misét, nem tudom láttad-e azt a videót, amelyben az egyik (őszintén szólva fasztudjamelyik) fiútestvér a kiskamasz húguk hátsóját filmezi.
Meg volt egy olyan is, amiben az apjuk "megvicceli" őket azzal, hogy egy konyhakéssel kilyuggatja a kerti felfújható úszómedencét, mindezt olyan balf.sz módon csinálva, hogy egy vérző sebet ejt a saját fiának lábán.
És ezeknek saját merchük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!