Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért olyan népszerű Herby a...

Miért olyan népszerű Herby a kamaszok közt?

Figyelt kérdés
Amikor én 10 éve kamasz voltam ,sokan rajongtak érte, én akkor se értettem mi a jó benne.
2023. jún. 22. 13:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Herby és a népszerűség 2023-ban elég távol áll egymástól.

1-2 ezer megtekintés van a videóin. Egy kiégett, önsajnáltató mentálisan sérült alkoholista.

2023. jún. 22. 14:02
 2/14 A kérdező kommentje:
De 10 éve jóval népszerűbb volt.
2023. jún. 22. 14:17
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Mert 10 éve élte a fénykorát. Akkoriban a mostani vezető magyar youtuberek közül sokan akkor még csak bontogatták a szárnyaikat. HErBY sok videóst felemelt, felkapaszkodtak rajta, 2012/13-ban sztem azért is volt népszerűbb mert jobb élete volt, Székesfehérváron élt azzal a szőke gyerekes anyukával panelban, 2017-ig ott volt, akkor készültek a leghangulatosabb, legkreatívabb videói meg a sok gameplay tetszett a fiataloknak főleg.
2023. jún. 22. 17:20
 4/14 A kérdező kommentje:

Akkor azért, mert akkoriban 10 éve, még nagymenő volt TOMCAT, a tolvajkergetőkkel, meg teltházas Kárpátia koncertek, napiszar, nemzeti radikalizmus kezdett kifulladni stb...

Az más világ volt, köszönöm a válaszod utolsó.

2023. jún. 22. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Még próbál hajléktalanokkal videót csinálni, csak nem bírja pénzel. Több olyan videója van, ahol az ablakán kopognak az emberek, ő meg kiordibál, hogy már nincs több pénze.
2023. jún. 28. 10:33
 6/14 vv10tibor válasza:
93%
Herbert Aranykora 2013-2017 között volt a Magyar YouTube-on! Ott székesfehérváron Diával élt és hogyha höjpike aznap sokat ivott és kidőlt akkor ott volt Dia aki mindig kitakarított a nap végén! Igényesebb is volt akkoriban jobb/kreatívabb videó voltak,plusz még az ilyen semmitmondó vlogjai (én azokat is néztem) azok is hangulatósabbak voltak mert volt egy ilyen konyhába kávé elkészítés. Utána cigi+terasz utána meg beűlt a gép elé de még azokat is érdekkesebben adta elő és egy minimális téma mindig volt! Most konkrétan az van hogy űl a sümegi anyja által vett lakásában semmit nem csinál elmegy boltba sör-ért meg vodkáêért és beűl gép elé zenét hallgatni délutáni liveok és néha benyög valami teljesen érdektelen haszontalan dolgot a kamerába! xDDDd
2023. jún. 28. 11:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Régen csinált kreatív videókat és animációkat pl anyád sorozat vagy film jelenet szinkron, paródia stb. Ezeket sokan szerették. Ma meg a mindennapi dolgait veszi fel amik sokaknak már unalmasak. A fiatalabbak azért szeretik, mert el lehet vele hülyéskedni találkozók alkalmával is.
2023. júl. 11. 10:26
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Mostanában hallottam, hogy vodkával itatja a kutyáját, éjszaka meg együtt vonyítanak zavarva a sok ott lakót.
2023. júl. 11. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Max 7-8 éve volt népszerű a kamaszok körében, mert akkoriban belőlük élt. Vitatkozott velük, szidta őket, állandóan balhé volt, a kamaszok meg kiröhögték már akkor is, hogy mit okoskodik a koldus.

Régen is csak trash-ként volt fogyasztható, amit csinált. A Broadcast Yourself szlogenre hivatkozva lejáratta magát, és az akkori élettársát is. Volt, amikor a hűtővel szexelt, volt, hogy pucéran felmászott a konyhabútor tetejére, de a meztelenkedés sem volt idegen tőle, majdnem minden 2. videojában egy szál alsógatyában volt. Annyi, hogy akkoriban ez még újdonság volt, különben már akkor se nézte volna a kutya se.

Gyűlölködő szar ember, aki semmit nem tisztel. Az az egyetlen szerencséje, hogy minden 3. videóját letörli, miután kiakadnak rajta, különben már rég börtönben ülne.

2023. júl. 13. 10:33
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
2017 hét előtt mikor Diával élt azért volt népszerű mert volt egy hangulata akkoriban. Azzok a videók voltak amiket bekapcsoltál ha nem tudtál mit nézni és el voltál vele. Mostanra már senki nem nézzi, csak a trash kedvelők vagy a felszopói. Hogy miért? Nézz bele egy két új videójába, tudnád ezzeket nézni rendszeresen? Unalmasak, rendesen 1-1 videó után lefárad az ember. A videók többsége csak sétából és dumából áll, semmi több.
2023. júl. 25. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!