Kadarkai Endre szerintetek is profi műsorvezető?
Figyelt kérdés
Én szeretem nézni a műsorait youtuben és látszik hogy kellő tisztelettel,tapintattal profi interjúkat csinál.2023. jún. 4. 21:44
1/7 anonim válasza:
Friderikuszt majmolja minden gesztusával, kiejtésével stb., de csak a majmolás marad, mert ő is mindig ugyanazt a 40-50 embert rotálja, mint a többi beszélgetős műsor.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem
2023. jún. 4. 22:08
3/7 anonim válasza:
Jónak jó, csak nem egyéniség. A műsoraival nekem is az a bajom hogy ugyanazokat az embereket hívja mint a többi. Unalmas.
5/7 anonim válasza:
Hát nem egy Larry King az biztos. Magyar szinten nem rossz.
6/7 anonim válasza:
Nekem az a bajom vele, hogy nem látom a riporter mögött az embert. Tény, hogy amit ebben a szakmában ki lehet tanulni, azt ő kitanulta, sőt csúcsra járatta. Nincs egy olyan hangsúly vagy mozdulat a karakterében, amit ne gyakorolt volna éveken át a tükör előtt. Nem tud hibázni, nem tud spontán lenni, így viszont izgalmas sem tud lenni számomra. Kicsit olyan, mint egy AI által generált riporter. Vannak azért klassz riportjai.
7/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a riporjait,nagyon soknál nevettem és soknál el is sírtam magam. Én úgy gondolom nagyon felkészült,és igenis spontán tud reagálni a riportalanyok mondataira.A "Szavakon túl" és a "Lélekben" sorozatát imádom. Véletlenül megnéztem a Geszti új műsorában a Falusi Mariannal készült "Adom a napom"at és persze már láttam a Kadarkaival készült riportot Mariannal,hát sztem ég és föld,persze Kadarkai javára. Az előző hozzászóláshoz csak annyit ,hogy sztem azért tűnik nem olyan "emberinek " ,mert ő a riportjaiban teljesen a meghivott vendég van ,vagy vendégek vannak az előtérben,egyáltalán nem törekszik arra,hogy akár bármilyen történetet is megosszon a saját életéből. Amúgy tud jókat röhögni is ,ha éppen azt hozza a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!