Mi a vélemény arról, hogy állításom szerint manapság mint minden, így a koldulás is átkerült az utcáról a digitális világba?
Gondolok itt arra, hogy rengeteg streamer például twitchen a subokat koldulja, ami nyilván pénz. Egyik nap Nessaj kb másfél óra után beszól a közönségnek, hogy mi az hogy másfél órája streamel és még nem subolt senki vagy küldött pénzt. Hát azt hittem leszakad a pofám...
A streamerek a digitális koldusok?
Én pontosítanék a kérdésen. De egyet értek veled! Nem Nessajra!
Most már konkrétan többségben vannak azok, akik nem gyártanak tartalmat. Csak állandóan ezt hallod, küldd ezt, küldd azt. (utalj számlára, küldj kaját, küldj ajándékot...) Nem akarnak dolgozni, könnyebb a gyereküket mutogatni (ilyenkor hol a gyámügy...), meg követelőzni majd' 200-300kgval.
Aki streamer (pl Nessaj), ők több plattformokon is működnek. Na nekik ez nem akkora támogatás. Meg nekik úgy is megy a donate. Szerintem csak rossz pillanatodban kaptad őt el, vagy nem láttad még a pöcegödör legalját... És ő tényleg gyárt tartalmat.
Így egy Norina, Vadász Gyula, pék Tibi, Kata, Nájk család, Rozikával ne hasonlítsuk össze Nessajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!