Szerintetek tényleg igaz hogy Zámbó Jimmy fegyvert fogott Pataky Attilára?
Figyelt kérdés
Ezek szerint nem lehetett túl kedves és barátságos ember aki ilyenre képes szerintem.2023. máj. 23. 08:15
2/9 anonim válasza:
Én is kinézem belőle. Amiket hallani lehet róla, azok alapján nem túl kedves figura volt.
3/9 harebell válasza:
A többi, róla keringő történet alapján (még akkor is, ha egy részük csak mendemonda) simán lehet igaz, beleillik a róla kialakult képbe.
4/9 anonim válasza:
Igaz, Pataky nyilatkozott is erről. 1998ban történt egy fellépés után és azonnal megszakadt a baratságuk ahogy a filmben is volt szóval ez a rész nem volt fikció. Ha be ütitek a Googleba hogy Jimmy fegyvert fogott patakyra ki jön több cikk is erről.
5/9 anonim válasza:
Jimmy egy nárcisztikus, beteg elméjű ember lehetett szerintem.
6/9 anonim válasza:
Persze. Gálvölgyi is mesélte egyszer, hogy Zámbó annyira ideges lett a paródiája miatt, hogy fegyverrel akart berontani hozzá az RTL székházba.
9/9 anonim válasza:
DE a Zámbó család óriási felhajtást csinál, szegény Sramekkel hogy beszélnek, na és persze Zámbó Krisztián se különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!