Mi lehet annak az oka, hogy Taylor Swift kapcsolatai mindig szakítással végződnek?
Figyelt kérdés
Miért nem tud megállapodni? :(2023. máj. 15. 22:48
1/12 anonim válasza:
Mert te kellesz neki, csak még nem tudott találkozni veled
2/12 anonim válasza:
Hát egy kapcsolat végére 2 opció van, az egyik ez, a másik a halál. De mivel még él, ezért a szakítás. Remélem segített megérteni a dolgokat..
3/12 anonim válasza:
Ez bárkire igaz, akinek volt már kapcsolata és jelenleg szingli. Amúgy ha igazak a pletykák, már van is valakije vagy legalábbis alakulóban van.
4/12 A kérdező kommentje:
#1 Szerintem meg te kellesz neki.
#2 Én is segítsek megérteni a kérdést?
2023. máj. 15. 23:09
5/12 anonim válasza:
Legalább van dalszöveg material
6/12 anonim válasza:
Mert megteheti hogy cserélgesse rendszeresen a pasijait, mivel elég híres, gazdag és szép ahhoz hogy mindig legyen 100 meg 100 újabb jelölt.
8/12 anonim válasza:
Tudnad milyen eletuk van a sztaroknak?
Szinte mindennap vannak programjai…
10/12 anonim válasza:
Szerintem a Blank space száma mindent megmagyaráz xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!