A Zelenszkij csávónak nincs normális elnöki ruhája csak ez a terepzöld gatyó meg a maserati-s pulcsi ?
Jóhogy nem szakadt sports papucsban meg pörköltzaftos trikóban grasszál a csávó akárhová megy .
A pápához is a maserati-s pulcsiba ment .
Nem fáj, csak érdekes, hogy nem tud felöltözni úgy ahogy egy elnöknek kellene .
Aztán ti meg jó lesz ha picit visszavesztek, mert ez a kérdés nem provokáció és nem oroszpárti propaganda .
Ha a Joe Biden vagy a Trump vagy bármelyik elnök járkálna pulcsiban tárgyalni akkor arra vonatkozna a kérdésem .
Nem tudom a választ a kérdésedre, csak feltételezem, hogy ennek az ő részéről társadalmi-politikai üzenete van. Nem szeretne "flancolni", azt az üzenetet közvetíteni, hogy parádézik szép öltönyben, miközben a fronton sorra halnak meg az ukránok, bombázzák le a házaikat, éheznek, szenvednek stb.
Én is láttam például a pápával való találkozásról szóló képeket. Az számomra is visszatetsző volt, kissé tiszteletlenségnek tűnt, hogy úgy jelent meg, ahogyan (miközben Ferenc pápa szerintem pont nem az a pápa, akit érdekelnek a külsőségek). De egy olcsó öltöny talán nem rontana Zelenszkij imidzsén: nem is lenne az a hatás, hogy flancol, de meg is tisztelné vele a magas rangú politikusokat, egyházi vezetőket.
Az nem Maserati-s pulcsi, hanem Ukrajna címere, jelképe.
Még mindig jobban öltözködik mint Putyin, aki mutatkozni se mer, meg más országba ellátogatni.:D Erőteljesen szorongatja az asztal sarkát ugyanabban az öltönyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!