Robert de Niro párja, Tiffany Chen, hogy szülte meg a közös gyermeküket?
Nemrég olvastam, hogy Robert de Niro immár hetedjére lett édesapa. Először azt gondoltam, hogy valami kis feltörekvő aranyásó az anya, aztán rá kellett jönnem, hogy valóban a hölgy már 64 éves.
Ez hogyan lehetséges? Az még oké, hogy 79 évesen még nemzőképes, mert férfiaknál ez még azért lehetséges ritkábban, de a nőknek tudtommal hamarabb lejár a biológiai órája. (Nem vagyok jártas amúgy biológiában, szóval előre is elnézést mindenkitől.)
Ez lehetséges, bár a cikkben az áll, hogy "His girlfriend, Tiffany Chen, gave birth to his seventh child." Tehát "A barátnője, Tiffany Chen életet adott a hetedik gyermekének".
Elég fura, mert én úgy tudom, hogy a béranya hordja ki a babát.
Az a Tiffany Chen 45 éves és harcművészet oktató, ő szült gyereket Nironak.
Akire te gondolsz bár ugyanúgy hívják, de filmproducer és valóban 64 éves, tehát ez két különböző személy csak a nevük azonos és mivel a filmproducer híresebb személy ezért ha rákeresel a névre neten, akkor őt dobja ki.
4: Így már értem, köszönöm.
3: Nem, nyilván nem mindent, de gondoltam ekkorát azért nem hazudnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!