Videós találkozóra hány éves kortól lehet szülői felügyelet nélkül menni?
Fiam menne, de én dolgozok, nem tudok elmenni vele.
Az új albérletünktől kb 1 buszra lesz nyáron a videós találkozó. Elmenne a fiam, én elengedném. Hány évesen mehet be kísérő nélkül? És csak a szülő lehet kísérője, egy ismerős nem?
A rendezvény leírásában nincs leírva valahol?
Egyébként ha napközbeni rendezvény, akkor szerintem legfeljebb 14 évig kellhet felnőtt kísérő, de talán még addig sem.
Kerestem mikor lesz itt Budapesten, nem találtam.
Emailt írtam, mikor lesz Budapesten is, és azt válaszolták augusztus körül, de erre a kérdésre már nem adtak választ.
#3 Magyarul nem a kisgyerekekből élnek, hanem a kattintások után kapott pénzből, reklámokból, szponzorált termékekből esetleg.. Miben más az, ha egy felnőtt kattint egy bármilyen videó tartalomra?
Az jogos érv, ha a tartalom problémás, ezért nem nézheti a gyerek. Vagy az is, hogy feleslegesen sok ideje elmegy, amit értelmesebb dolgokra is fordíthatna. De nekem az elég furcsa, hogy csak azért ne nézze a gyerek, mert ebből valaki esetleg pénzhez juthat... És ezzel nem akarok védeni egyetlen tartalomgyártót se, nem is igazán ismerek sokat. De mondjuk ha valaki oktatási célú tartalmakkal képes nagy létszámú fiatalkorú közönséget bevonzani, azt sem nézheti a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!