Lisa (Blackpink) vagy J-Hope (BTS) a jobb táncos?
Nyilván valóan Lisa!
Miért?
Hát basszus talán mert 4 éves kora óta táncol és volt saját csapata is jhope pedig sokkal később kezdte és Lisát mindenhova elhívják ami pl táncal kapcsolatos mert ő ki a**ottul tehetséges és nem adja fel soha magabiztos és kur*ára sokkal jobb mint jhope persze jhope is eszméletlenül táncol de Lisának rengeteg ezzel kapcsolatos kupája trófeája elismerése van és többször is volt már tánc mentor jhoperól pedig semmit nem tudok ezen téren és lásd Lisa arról a leghíresebb kpop idol egyrész mert kicseszettül tehetséges és minden egyes vonalra tökéletesen odafigyel és soha sem ront egy lépést sem a színpadon neki látszik a legjobban táncos rudása és hogy mennyire elkötelezett a tánc miatt! És mennyire imád táncol mert mindenki tudja hogy maguk a tagok is azt mondják lisára hogy ő egy táncoló gép
És szerintem ezzel mindenki tisztába van
Ugyanakkor jhope is jól táncol de közel sem annyira mint Lisa
Bocsánat ha ezt úgy vettétek higy felhúztam magam nem ez volt a célom Lisa jobb és részemről ennyi!
7-es válszol9 ez nem igaz Lisa egyértelműen a skálan túl fut jhope pedig csak 7 mert Lisa sokkal jobban beleadja magát és ez nem csak az én véleményem félek valaki csak azért jhopot írják mert BTS FAN!
És ezt mindenki világszerte tudósok is tudják hogy Lisa kiemelkedő tehetséggel van megáldva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!