Azahriah prostituáltakhoz jár? Vagy mit jelent, hogy “Ez egy rossz lány. Élvezem és tudom. Lesz még egy-két tiktok botrány. Ha elvesztettem a fejem te ne szólj rám most legyen kicsit kuss!”?
Ez a dalszövege…
Arra vagyok kiváncsi, hogy a rosszlány ebben a kontextusban örömlányt jelent e.
#3.
Ezzel nincsen baj. Én szeretem néhány zenéjét, de objektíven én sem tartom jónak, de szerencsére nem vagyok akkora sznob hogy csak olyan zenét szeretek amit kifejezetten jónak is tartok…
Viszont ha nem vagy hajlandó rendesen válaszolni, a kérdésre, akkor nem értem hogy miért érezted úgy hogy mindenképpen hozzá kell szólnod… ❓
Ha az sznobizmus hogy szar zenét nem szeretek, és nem hallgatok, akkor büszkén vállalom.
Mert nem értettem a kérdést a napközis kínrím miatt azért szóltam hozzá.
Kétlem, hogy a "rossz lány" itt prostit jelentene, inkább olyan lányt, aki őt, szegény, szerencsétlen, ártatlan azariácskát bűnre csábította a toitoi budi mögött.
Amúgy tényleg szörnyű ez az szöveg. Ócska, bazári.
És itt a lénywg :
Mindegy, hogy valakit szidnak, vagy istenítik, csak mindenki bszéljen róla, minél többet. :-). (promótálási megoldások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!