Vecsei H Miklósnak van most jelenleg barátnője? Mit tudtok róla?
Felesége van és gyereke! :) Nem tudom, hogy pontosan ki, de szerintem ez így van jól!
A napokban találkoztam vele és a karikagyűrűjét hordja, úgyhogy még mindig nem meleg… jaj pedig itt vannak néhányan akik sóvárogtak.. 🙂
Oh és annak a néhány nem túl kedves kommenteket író személynek küldeném, hogy Vecsei H. Miklós (Hasi) egy végtelenül tehetséges fiatal színművészünk. :) Rendező is egyben és színházban + filmekben is lehet látni. Hegedűs D. Géza osztályába járt a színműn. A Pál utcai fiúkban ő játszotta Nemecsek szerepét, ez az amiről sokan felismerik. :) A másik a nemrég bemutatott Semmelweis c. film, amiben Ignácot alakította. A Poket egyik alapítója és nemrég szerződött le a Nemzeti Színházhoz, bár sokáig nem volt állandó kőszínház tagja. Ha jól tudom, csak a Vígszínház tagja volt eddig.
Ez csak egy töredéke a életpályájának, de rengetek interjú van vele. Hihetetlen intelligensen beszél mindenről, érdemes meghallgatni egyet-kettőt, ha már idebüfögtetek hamis információkat róla. :)
Nem tudom miért kell választ írni egy olyan témához, amihez nincs semmi közötök. De ezt valószínüleg sosem fogom megérteni.. jobb lett a napotok attól, hogy benyöghettétek: “az meg ki a fxsz”? Otthon ültök a gép előtt, megsavanyodva, és olyan témákhoz kommentelgettek aminek nem is kéne, hogy elérjen titeket… szánalmas. Éljetek egy kicsit ehelyett a gyűlölködés helyett! :)
Ha pedig nem ismertek valakit, mert nyilván van ilyen keressetek rá a NETEN! Tudjátok, Google a barátotok! Nem kell egyből a rosszindulat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!