Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vecsei H Miklósnak van most...

Vecsei H Miklósnak van most jelenleg barátnője? Mit tudtok róla?

Figyelt kérdés

2023. márc. 27. 13:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
53%
a friss interjúi alapján van barátnője
2023. márc. 29. 22:48
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
Aki azt sem tudja ki ő, mi a fenének ír. Aki szerint meg zs kategóriás, kicsit kulturalodjon, és menjen színházba, talán ragad rá valami.
2023. márc. 31. 10:22
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Horváth Pannával volt Trokán Nóri után, az is egy folyamatos megcsalásos kapcsolat volt. Panna után Kiss Flóra énekesnővel alkottak egy párt, ennek nem rég lett vége. Mostanábn látom, hogy Pannával mennek közös projectek, de nem tudom, hogy újra összejöttek vagy csak megmaradt munkakapcsolatnak a viszony.
2023. ápr. 6. 12:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Most gyereket vár a párjával tavaszra, felgyorsultak az események.
2024. jan. 29. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Ki a gyaszos koporso gheci ez ?
2024. jan. 29. 23:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért sokat mond az oldal jelenlegi színvonaláról, hogy sokan még büszkélkednek arról, hogy fogalmuk sincs, hogy ki ő, ahelyett, hogy legalább rákeresnének.
2024. jan. 30. 08:58
 17/19 anonim válasza:
14-es: ez mennyire biztos? Honnan az infó?:D
2024. febr. 8. 18:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Ki az a ratyi matyi ?
2024. febr. 8. 18:41
 19/19 anonim válasza:

Felesége van és gyereke! :) Nem tudom, hogy pontosan ki, de szerintem ez így van jól!

A napokban találkoztam vele és a karikagyűrűjét hordja, úgyhogy még mindig nem meleg… jaj pedig itt vannak néhányan akik sóvárogtak.. 🙂

Oh és annak a néhány nem túl kedves kommenteket író személynek küldeném, hogy Vecsei H. Miklós (Hasi) egy végtelenül tehetséges fiatal színművészünk. :) Rendező is egyben és színházban + filmekben is lehet látni. Hegedűs D. Géza osztályába járt a színműn. A Pál utcai fiúkban ő játszotta Nemecsek szerepét, ez az amiről sokan felismerik. :) A másik a nemrég bemutatott Semmelweis c. film, amiben Ignácot alakította. A Poket egyik alapítója és nemrég szerződött le a Nemzeti Színházhoz, bár sokáig nem volt állandó kőszínház tagja. Ha jól tudom, csak a Vígszínház tagja volt eddig.

Ez csak egy töredéke a életpályájának, de rengetek interjú van vele. Hihetetlen intelligensen beszél mindenről, érdemes meghallgatni egyet-kettőt, ha már idebüfögtetek hamis információkat róla. :)

Nem tudom miért kell választ írni egy olyan témához, amihez nincs semmi közötök. De ezt valószínüleg sosem fogom megérteni.. jobb lett a napotok attól, hogy benyöghettétek: “az meg ki a fxsz”? Otthon ültök a gép előtt, megsavanyodva, és olyan témákhoz kommentelgettek aminek nem is kéne, hogy elérjen titeket… szánalmas. Éljetek egy kicsit ehelyett a gyűlölködés helyett! :)

Ha pedig nem ismertek valakit, mert nyilván van ilyen keressetek rá a NETEN! Tudjátok, Google a barátotok! Nem kell egyből a rosszindulat! :)

szept. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!