Váradi Karinának hogy sikerült a Wednesdaybe szerepet kapni?
Mindenki azt mondja hogy lehetetlen magyarként amerikai filmszínésznek lenni.
De Váradi Karina aki a kicsi Wednesdayt játssza hogy jött össze
Ő lesz a következő évtized Hollywood csillaga magyarként??
Azért magyar létére 9évesen a világ egyik legnézetebb sorozatában bekerült az eléggé durva.
Hatalmas szerencséje volt vagy jókor volt jó helyen?
Nem beszélve arról hogy mèg angoltudása se volt hogy tanították be a szerepre azt tudom hogy kb 5percet játszott de akkor is hogyan lehetséges ez?
A Wednesday 2 évadába ennyi erővel én is kaphatnék akár 5 percet is?
"Váradi Karina aki a kicsi Wednesdayt játssza hogy jött össze"
Hogyhogy hogy jött össze? Hát tudod, vannak a virágok, meg a méhecskék, meg a gólya...
"Mindenki azt mondja hogy lehetetlen magyarként amerikai filmszínésznek lenni."
Ki mondja? Én érdekes módon ilyet még nem hallottam.
"Én érdekes módon ilyet még nem hallottam."
A gyakorikerdesek.hu-n volt olvasható 2-4 napja...
"Azért magyar létére kilencévesen a világ egyik legnézettebb sorozatába bekerült az eléggé durva."
Egy beszélt sora nem volt, mindenki azonnal elfelejtette. Csak erre nem fog tudni karriert építeni.
Gyors válasz. Hirdettek válogatót azaz castingot. Ilyenkor helybelieket kérnek fel. Ez úgynevezett statiszta szerep
Másik opció. A kislány modellkedik egy ügynökség által. Biztos vannak fotói ami alapján kiválasztotta a filmsorozat kreatív munkatársai.
Már várom azt a kérdést hogy Ortega cigány e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!