Mi oks lehetett Berki Krisztian halalanak?
Figyelt kérdés
Kerlek ne mocskolodjunk !2023. márc. 18. 01:48
12/22 anonim válasza:
Vagy élnek molnár ricsivel vígan, valahol venezuelában. Túl egyszerre halt meg a két jómadár, jóbarát.
Kb egy idősek, barátok, kb ugyanaz a kör, biznisz, szinte együtt halnak meg.
13/22 kovacs magdolna2 válasza:
Hagyjuk már hogy berkit sajnáljuk. A lurdiba járt kondizni a saját fülemmel hallottam mikor egy mozgaskorlatozottnak odaszolt hogy nyomorék takarodj az utambol..és szar volt a gyermekkora? Kinek nem..attól nem lopok a fraditol húsz milkat, meg nem büntetofekezek..a bírósági eljárásai után senki nem volt kíváncsi a képernyőn rá, így nem volt pénze, a másik meg gazdag családból származott és gazdag pasikat keresett így már más dugta mikor berki beadta magának az aranylovest. Halálát saját magának okozta...nem volt rákos vagy más miatt nyomorék...elég megnezni a friderikusszal osszezarva című műsort ahol kimutatja valódi énjét.. én nem tudom sajnálni...példakép se tud.lenni , semmit nem tett le az asztalra...számomra egy jelentéktelen ember volt..persze sajnálom higy meghalt..de.nem tartottam jó embernek...
14/22 Önjelölt igazságosztó válasza:
Szteroid+kokain kombináció miatt büntetőfékezett a szíve. Azért ez nem a hosszú élet titka akárhogy is nézzük.
16/22 anonim válasza:
Egészségtelen életvitel. Ilyen fiatal embernél hacsak nincs valami komoly betegsége, akkor ez van. Túlizmozás, szerek, drogok. Hát akkora volt, mint egy gorilla, az messze nem normális alkat, ahhoz keményen szereket kel ltolni.
17/22 anonim válasza:
Azért rajta kívül van meg jó sok ember aki gyúr mégsem halnak meg….
18/22 Önjelölt igazságosztó válasza:
#17: Itt a szteroiddal van baj nem a gyúrással. Sok szteroidos testépítő halt már meg hasonlóképpen és szintén relative fiatalon.
19/22 anonim válasza:
Azért azt se felejtsük el hogy Berki egy ország elsőszámú nárcija volt, hangoztatta hogy 120 évig fog élni és tessek… milyen szánalmas hogy ilyen fiatalon lőttek neki…
Mégiscsak kicsit karma szaga van
20/22 anonim válasza:
Életvitel, nagyzoló csaló széthajszolt zsidó , kox pia kábszer kovid injekciók .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!