Vikidál Gyula kommunista volt?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 16:06
1/8 anonim válasza:
Igen, de váltott, mint nagyon sok hasonszőrű énekes, aki most a fideszhez dörgölődzik.
2/8 madi111 válasza:
Először azt mondta, hogy ő nem volt ügynök.
Aztán amikor kiderült, hogy igen, akkor azt mondta, hogy oké az voltam, de soha nem jelentettem senkiről.
Aztán amikor előkerültek a jelentései, akkor azt mondta, hogy oké írtam egy pár jelentést, de nem sokat.
Aztán amikor kiderült, hogy nagyjából mindenről és mindenkiről is jelentett, akkor már nem mondott semmit.
3/8 NTBS válasza:
Igen, mint akkoriban szinte mindenki.
4/8 anonim válasza:
Sose értettem ezt.
Másképp oda se engedték volna.
Eltörtêk volna az ujjait, aztán most gitározz bátyja!
5/8 anonim válasza:
Csóró takaritónő csóró fiacskája volt, aki megélni sem tudott, nem véletlenül szervezték be éppen őt. Persze könnyű utólag elitélni.
6/8 anonim válasza:
Igen, egy mocskos kommunista ügynök volt, aki többek között Szörényit is fel akarta nyomni. Hiába a jó hang, hosszú haj meg a szakáll, nem volt több, mint egy komcsi patkány.
7/8 anonim válasza:
Nagyon visszataszitó külseje volt, amikor egyszer egy koncerten láttam. Jó hangja volt, de állítólag üvöltözött a technikusokkal, ha valami szerinte nem volt jó. Szörényi rászólt, erre minősíthetetlen hangon üvöltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!