Miért van az, hogy általában a magyar sztárok közelebb állnak a közönségükhöz, mint a világsztárok?
Egyrészt azért is, amit fentebb írtak, tehát, hogy nyilván nem több ezren ugrálnak körülöttük.
Másrészt viszont én világsztárral (angol) is találkoztam, aki nagyon közvetlen volt, a színházi előadás után odajött hozzánk, beszélgettünk egy csomót, mert a biztonsági őr szólt neki, hogy összejött a "rajongói klubja" több országból is, és ez nagyon jól esett neki. Pedig nem vártuk el, tehát nem ugráltunk ott, vagy ilyesmi, egyszerűen megkapta az infót, hogy ott vagyunk, és úgy döntött, odajön kicsit. Szóval, én azt gondolom, nagyrészt emberen és környezeten is múlik a dolog, nem csak azon, hogy "Magyarország vs. külföld.
A Hollywood-i A-listás világsztárok vannak jellemzően nagyon elzárkózva, de ennek az is az oka, hogy szó szerint embertelen, amit a paparazzi velük művel, tehát ők gyakorlatilag folyamatosan "menekülnek" - ami borzalmas lehet. Ez megöl minden normális interakciót és emberi kapcsolatot szerintem. Nem csoda, hogy a legtöbbjük beleőrül ebbe az egészbe.
Mivel szinte sehol máshol nem jellemző ez a jellegű sztárkultusz, így máshol is lehetnek közelebb. Például a Broadway és Westend színészek jellemzően kijönnek az előadás után autogramot adni és kicsit beszélgetni. Még akkor is, amikor világsztár játszik színházban. A fent említett színész is sokat forgat Hollywoodban, és ott nyilván nem lehetne így odamenni hozzá, mert lehúzza a fejére a kapucnit, és "fut". A színháznál meg nem. Ugyanígy, amikor más sztár játszik színházban, általában megközelíthetőbbek.
Egyébként még olyan is van, akihez LA-ben is oda lehet menni az utcán, mert annyira nyitott és közvetlen.
Ugyanígy Magyarországon is találkoztam már olyan színésszel, aki rávicsorog az őrá várókra, és továbbáll köszönés nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!