Varga Irén hol marad?
Egyébként, Private Sabina sokszor meglehetősen szimpatikus. Lehet lepontozni, mert nem érdekel. :) Sokan úgy utálják és szólják le, hogy fogalmuk sincs, min ment keresztül, láttak tőle 1-2 10 perces videót, és megvan a véleményük.
Ha az igazság érdekel, ő is csak meg akar élni, mint elég sokan a tartalmaiból, ami nem annyira trash, mint a legtöbb trash. Tehát, el lehet vele normálisan beszélgetni, és meglepően választékosan tud fogalmazni, véleményt alkotni. És képzeljétek, még segítőkész is - van élettapasztalata, sok mindent átélt már, tudja miről beszél.
Vagy általában a hazugságokkal jönnek, de ti honnan tudjátok, hogy hazudik? Ismeritek személyesen? Ha még hazudik is, van bármi közötök hozzá? Lehet, hogy azért teszi, mert az igazság túl fájó.
Bocsi, ez kicsit OFF volt, de már kijött belőlem ennyi Sabinás kérdés után, ahol le akarják mindenképp járatni őt, holott egyáltalán nem érdemli meg. :) És nem, nem vagyok rajongó, nem követem minden nap, de a mai internetes - youtubeos, tiktokos - sztárocskák közül, ő még mindig többet ér, mint emberileg, mint szórakoztató celeb, mint a 20-on éves kis p*csák, akik semmit nem tudnak felmutatni.
Na ennyi!
Néha én is nézem, és valóban meglepően értelmes tud lenni. De néha bekattan, pl a férje haláláról is kamuzott, vagy arról, hogy veserákja van. Ez azért elég cringe szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!