2/7 anonim válasza:
Szerintem is egy arrogáns bunkó. Ráadásul az utóbbi 8-10 évben egyre jobban hanyatlik szellemileg: összekever neveket, kormányokat, intézményeket és egyre lassabban, nehezebben fejezi ki magát. Mindezek tetejében még egy nőmolesztáló vén perverz is, nem csoda, hogy az ATV is kirúgta.
3/7 anonim válasza:
Meghúzza magát Kisorosziban, bezárkózott a villájába. Nem nyilatkozik, jobban is teszi, az arroganciája miatt a szomszédai se szeretik.
4/7 anonim válasza:
Én nem utálom, lehet, hogy kicsit arrogáns, de engem nem zavar benne ez. Sokszor amúgy is csak poénból csinálja. Egyébként nem tartom buta embernek, szerintem vannak értelmes meglátásai.
5/7 anonim válasza:
Vagy 10 éve tahitótfalui határban jött a földúton egy méregdrága fekete Merci, abból kihajolva nagy arrogánsan megkérdezte a vezetője, hogy jut el Kisorosziba? Nem mondott se jónapot, se elnézést, csak úgy odavágta. Világos, hogy süketnek tettetem magam.
6/7 anonim válasza:
Egy tipikus bunkó álértelmiségi.
7/7 anonim válasza:
Antipatikus, arrogáns, nagyképű figura, aki ezt képzeli, hogy valami nagyon magas színvonalon áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!