Bochkor Gábor a rádióműsorban miért szokott flegma lenni Anettel ?
kivel nem flegma?
van mire beképzeltnek lenni, ő Lölö lyuksógora
Ne is mondd, irodában a Retrot kell hallgatnom, és Bochkor stílusától a falat kaparom. Az a pali nem tudom, kinek képzeli magát, mert amellett hogy végtelenül bunkó , szinte minden témában teljesen tájékozatlan. Még az angol kiejtése is gyalázatos, pedig állítólag kiválóan beszéli, na mindegy..
Szóval Bochkor mindenkivel ilyen. Lovásszal is rohadt bunkó, sokszor még a feleségén is élcelődik, viszont Andikát és Lölöt valahogy senki nem meri szóba hozni.
A vitáit is úgy „nyeri meg”, hogy elkezd kiabálni meg személyeskedni.
Utolsó vagyok.
Egyébként Bochkorék ma azon poénkodtak, hogy egy sziámi ikerpár hogyan váltana kocsiban, pár hete meg azzal büszkélkedett, hogy nem érdekli a természetvédelem. De volt már minden, transzneműeken való élcelődés, biciklisek állandó szidása, „hahaha” kint felejtettem télen a növényeket, nem baj, veszek újakat.
Igazi emberi hulladék a pali.
Nem értek bizonyos nőket.
Nekem mindig a Hakapeszi Maki jutott róla eszembe a Móka Miki műsorából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!