Szerintetek ki a szebb, Kulcsár Edina vagy Nagy Melanie? (Képek, Szavazás)
Figyelt kérdés
Gwm jelenlegi nője Kulcsár Edina, exfelesége Nagy Melanie
Edina:
Melanie:
2023. jan. 30. 22:43
11/25 A kérdező kommentje:
Nekem Melanie sokkal jobban tetszik
2023. jan. 31. 07:40
12/25 anonim válasza:
Őt még nem láttuk a vakolatnyi smink nélkül.
15/25 anonim válasza:
Szerintem meg Dzsipó mind a kettő…..
16/25 anonim válasza:
Mindkettő szép, de számomra csak kívülről.
A személyiségüket nem bírom, meglepő módon egyiknek sem.
17/25 anonim válasza:
Kulcsár Edina egy megalázós a “seggből szájba” menetre jöhetne, különben többre nem kéne, csak ürítésre jó…
Egy fokkal szebb mint a másik, de messze van a szépségkirálynő kategóriától a valóságban, egy átlag budapesti séta alatt 8-10 szebb csajt lehet találni percek alatt.
18/25 anonim válasza:
Szerintem Melanie az okosabb és sokkal szebb nő. Ez az Edina jó változatos prosti múltjával nem is lehetett volna szépségkirálynő! A Sarka Kata vajon miért támogatta és közvetitték ki Marokkóba? Arab úrnak jól szolgált?! Most harminchét éves és ronda.
19/25 anonim válasza:
Mindenhova oda kommenteled ezt a hányadékot? Ne magadból indulj ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!