Az a mendemonda igaz lehet, hogy a Gyurcsány házaspár, antidepresszánsokat szed?
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 18:24
2/8 anonim válasza:
Hát egy biztos, Gyurcsány nem szedi hanem issza.
3/8 anonim válasza:
Kevered kérdező az a Vitya. Már vagy egy éve nem ment vissza Grazba a receptekért, meg is látszik.
5/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy miniszterelnök urunknak kell időről időre befeküdnie a grazi klinikára. És a szájnyalogatása a tardiv diszkinézia következménye.
KEdves kérdező, te kitartó és érdeklődő embernek tűnsz, ha elindulsz ezen a nyomon, sokat megtudhatsz orbán elhatalmasodó elmebajáról.
7/8 anonim válasza:
Utálom őket, meg a legtöbb posztkomcsit, de ebbe speciel nem kötnék bele.
Én is voltam szar passzban, leszek is még. Volt amikor szedtem antidepresszánst. Nem ettől vagyok jobb vagy rosszabb ember.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!