Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az a mendemonda igaz lehet,...

Az a mendemonda igaz lehet, hogy a Gyurcsány házaspár, antidepresszánsokat szed?

Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem tökmindegy.
2023. jan. 30. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Hát egy biztos, Gyurcsány nem szedi hanem issza.
2023. jan. 30. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Kevered kérdező az a Vitya. Már vagy egy éve nem ment vissza Grazba a receptekért, meg is látszik.
2023. jan. 30. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Egy két jó pálinka az az igazi.
2023. jan. 30. 18:26
 5/8 anonim válasza:
75%

Én úgy tudom, hogy miniszterelnök urunknak kell időről időre befeküdnie a grazi klinikára. És a szájnyalogatása a tardiv diszkinézia következménye.

KEdves kérdező, te kitartó és érdeklődő embernek tűnsz, ha elindulsz ezen a nyomon, sokat megtudhatsz orbán elhatalmasodó elmebajáról.

2023. jan. 30. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Sok politikus ezt teszi.
2023. jan. 30. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Utálom őket, meg a legtöbb posztkomcsit, de ebbe speciel nem kötnék bele.

Én is voltam szar passzban, leszek is még. Volt amikor szedtem antidepresszánst. Nem ettől vagyok jobb vagy rosszabb ember.

2023. jan. 30. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:

#3, #5: Nektek nagyon beragadhatott az a 21 évvel ezelőtti kamu, amit ez a rendkívül jóképű és cseppet sem idegbeteg alak jelentetett meg a Viktor című nyomdatermékben:

[link]

[link]

2023. jan. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!