Ki a legszebb és legcsúnyább énekes?
Figyelt kérdés
Írhattok férfit, nőt, magyart, külöldit, élőt, halottat, kíváncsi vagyok!2023. jan. 29. 08:46
22/44 anonim válasza:
Taylor Swiftet meghúznám, Mick Jaggernek meg elég ijesztő feje van...
24/44 A kérdező kommentje:
Samantha ő tényleg nagyon jó csaj.
Meg Taylor is.
Mick Jagger tényleg csúnya, nagyon fura feje van, alapból se szép, de a drogok meg a pia is szerepet játszanak azért ott.
Patrick Stump számomra nem csúnya, átlagos. Ha nincs kifestve, akkor elmegy az ember mellette az utcán, annyira átlag feje van.
2023. jan. 30. 13:40
25/44 anonim válasza:
Csodalkozom hogy o meg nem volt. Nekem o nagyon tetszet.
26/44 Alex Fly válasza:
@21: hát nem tudom... Ízlések és pofonok, de az én véleményem.szerint semmi eytra nem volt benne -leszámítva az akkoriban szenzációnak számító 102 cm-es mellbőségét -de arra meg ott volt az olaszok válasza: Sabrina Salerno...
27/44 A kérdező kommentje:
25-es na ő is szép <3
Amúgy Sabrina se rossz szerintem...
2023. jan. 30. 14:32
28/44 anonim válasza:
szép: Anna Murphy, Larissa Stupar, Melissa Bonny
csúnya: Presser Gábor
29/44 anonim válasza:
Alexander Rybak nagyon jóképű. Ha valaki nem tudnak hogy kicsoda annak belinkelem ezt a videót.
30/44 A kérdező kommentje:
Alexandert ismerem, és jól néz ki.
Akiket a 28as írt ők is szépek.
Presser meg tényleg csúnya, sose volt szép.
2023. jan. 30. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!