Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért imádja mindenki Jenna...

Miért imádja mindenki Jenna Ortegát?

Figyelt kérdés

Jó színész. Néztem a Wednesday sorozatot és tetszett.

De most komolyan? Nekem sosem fogja pótolni valami új azt amit régen megszerettem.

Tehát pl. Imádom Lizzy Greene-t és 5 éve a kedvenc színésznőm.

Néha annyira idegesít, hogy valaki lát egy új sorozatot és tavaly mindenki a Dahmert imádta, azelőtt a Squid Game-t, volt Stranger Things őrület de most persze mindenki Jennáért van oda. Aki szép, tehetséges de én nem látok benne többet szerintem unalmas.

Vagy gondoljatok bele: régen a kedvenc mesétek mondjuk a Hófehérke volt, aztán jött ez a Jégvarázs és hirtelen már mindenhol Elsa meg Anna lett. 🙄

Ti kedvelitek?

Szerintem jövőre vagy idén megint kitalálnak egy új sorozatot tegyük fel Jennifer Garnerrel (ez csak példa)

Aki régóta színész de most bent van a Netflix sorozatban, hát persze, hogy hirtelen mennyire szép meg minden....

2023. jan. 27. 16:32
 1/8 anonim válasza:
51%
Kinek mi. Ennyi.
2023. jan. 27. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Mert tehetséges és az emberek egy jó része szerint szép is.

Illetve jellegzetes a kinézete,megjegyezhető karakteres arca van,ez sokat számít,már csak tudat alatt is megjegyzed xD

2023. jan. 29. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
kell a hype, az arc és minden. így lehet elérni, hogy a csapból is ez folyjon.
2023. jan. 30. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt se tudtam kicsoda. Mindig jön valaki új akiért rajong a közönség. Engem mondjuk hidegen hagy. Láttam a Menü filmet, nekem nem igazán jött be a főszereplő, de biztos van olyan film amiben szimpatikus. Most indul a karrierje, jó neki. Sok embernek nem adatik meg hogy befussanak ennyi idősen.
2023. febr. 19. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én be kell valljam a wednesday elött semmit sem tudtam az ő létezéséről és szerintem hozzám hasonlóan sokan sem, ide keletre nem nagyon jön el a híre
2023. márc. 17. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Szép, tehetséges és jó filmekben/sorozatokban kap szerepet. Ez bőven elég ahhoz, hogy valaki felkapott legyen. És ő teljesen megérdemli.

Ugyan a Wednesdayben is nagyon jó, de az Utóhatás (The Fallout) című filmben zseniálisan játszik. HBO Max-on fent van, ajánlom mindenkinek. Főleg azoknak akik nem látják tehetségesnek vagy nem értik miért ilyen felkapott.

2023. márc. 31. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert megbasznám. Mit zavar ez téged?
2023. okt. 4. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon erőltetetten akarnak belőle korszakalkotó kis “scream queen”-t faragni, és extrém módon nyomják még mindig.

Pedig annyira nem is tehetséges, csak jól jött, hogy hasonlít Christina Ricci-re fiatalabb kiadásban.

A jelenlegi filmiparban azt látom, hogy a tini szerepekből kiöregedett ikonikus színésznők helyettesítésére keresnek új klónokat, akiknek az arcával viszonylag hasonló látványvilágú alkotásokat lehet eladni. Ahelyett, hogy új karaktereket és történeteket teremtenének meg. Ezek a klónok nem ritkán tenyésztett Disney üdvöskék sajnos. Akik 2 éve még minimalista tömegcsajként parádéztak, most hirtelen a “sötétség hercegnői”. Mindezt csak ezért, mert jól fizetnek érte. 🥶Negyedannyira sem rátermettek, és az az alázat sincs meg bennük, ami a “nulláról kezdőkben” volt.

De hogy ne csak a Jenna Ortega / Christina Ricci horror-üdvöske párhuzamot említsem: már Jennifer Connelly-nek is van kis fiatal klónja, Caterina Ferioli személyében. Csak ő még nem futott be, de el tudom képzelni, hogy őt is egyre jobban nyomják majd.

okt. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!