Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerelmes lettem egy híres...

Szerelmes lettem egy híres emberbe? Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Nem vagyok tini, 27 éves vagyok, de ennek ellenére teljessen oda lettem egy magyar énekesért.. Van párom, akit nagyon szeretek! Tudom, hogy ennek az énekesnek is van családja. De rettentő sokat gondolok rá. Folyamatossan csak a zenéit akarom hallgatni, hogy halljam a hangját... De mit lehet ez ellen tenni? Plátói szerelemből, hogy lehet kiszeretni?
2023. jan. 27. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmi majd elmúlik.
2023. jan. 27. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes lettem egy híres emberbe

Van párom, akit nagyon szeretek!

🤣🤣🤣 ok

2023. jan. 27. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En is beleszerettem 1 nalam 21 evvel idossebb retro sztar fiatalabbik enjebe.
2023. jan. 27. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én rajzfilm figurába szerettem bele osztat?
2023. jan. 27. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as vagyok es a szerelmem ma lett 51 eves.
2023. jan. 27. 21:13
 6/8 Cubina ***** válasza:

Amit érzel, az nem szerelem. Egyszerűen csak odavagy a zenéiért, imádod a hangját, de mint embert, egyáltalán nem ismered, tehát szerelmes sem lehetsz belé.

Semmi baj nincs azzal, hogy állandóan a zenéit akarod hallgatni, mert szereted a hangját.

Amíg nem kezded el követni mindenhová, nem írogatsz neki szerelmes leveleket, nem törsz be a lakásába személyes holmikat lopni, nem ajánlod fel neki a testedet, addig csak egy ártatlan rajongója vagy a sok közül.

Mint írtad, van párod, akit nagyon szeretsz. Szóval, amit az énekes iránt érzel, az nem lehet szerelem. A párodat jól ismered, az énekesről csak annyit tudsz, amennyit a média közöl róla, magánszemélyként nem ismered.

Nem kell „kiszeretned" belőle, nyugodtan maradhatsz a rajongója, azzal nem ártasz senkinek.

2023. febr. 11. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Csodálatnak nevezik az nem szerelem.
2023. febr. 11. 18:10
 8/8 VZ2 válasza:
Ez az úgynevezett "rajongás" kérem szépen. :)
2023. febr. 15. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!