Scarlett Johansson és Chris Evans? Legjobb barátok?
Figyelt kérdés
egyáltalán Ők valaha voltak együtt? Én úgy tudom, nagyon szoros barátok. De mások biztos többet tudnak,2023. jan. 26. 20:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem bőven több volt/van ott mint barátság. A nyakamat tenném rá hogy megvolt Scarlett Chrisnek, esélyes hogy nem is egyszer.
2/5 anonim válasza:
Nagyon régóta ismerik egymást, és tényleg legjobb barátoknak lehet őket mondani.
Szerintem szerelem nem volt köztük (csak filmben), de azt nem mondanám, hogy soha nem feküdtek le.
3/5 anonim válasza:
"De mások biztos többet tudnak"
Igen, a gyakorikérédések olvasói között nagyon sok ember van, aki közeli ismerőse valamelyik színésznek.
4/5 A kérdező kommentje:
#3-mas... úgy értem, h én nem olvasok annyi újságot, mert azokban gyakran vannak ferditesek. Míg mások akik igen, és több lapban láthatnak ilyeneket, azok biztosan jobban tudják...
2023. jan. 27. 07:39
5/5 A kérdező kommentje:
1, 2, köszi. Én is kb ezt gondolom
2023. jan. 27. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!