Ki manapság a legtúlértékeltebb színésznő?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Millie Bobby Brown
Jenna Ortega
Zendaya
Maisie Williams
Sadie Sink
Sydney Sweeney
Anya Taylor-Joy
Joey King
18 szavazat
2/10 anonim válasza:
Akármennyire is szeretem, egyet kell értsek, ebből a felsorolásból egyértelműen Zendaya. Nekem erős második Millie Bobby Brown, akit amúgy szintén szeretek, de ez van.
3/10 anonim válasza:
Zendaya? Hát minden második cikk arról szól hogy jenna ortega mit csinál meg a wednesday sorozat. Ha nem tudnak mit írni azt is leírják hogy elröhögte magát. Tetszett a wednesday sorozat de az amit a csajjal csinálnak az borzalom. Nekem már elegem van belőle ha meglátom a nevét
4/10 anonim válasza:
Zendaya nagyon jó színész főleg ahogy az euphoriaban alakít.
Jenna Ortega most a legtúlértékeltebb szerintem
5/10 anonim válasza:
Miért ennyire alulfejlett minden mai színésznő?
6/10 anonim válasza:
Nem rosszindulatból, de nekem is Zendaya tűnik annak.
7/10 anonim válasza:
5 mert csak jól kell kinézniük és bamba fejet vágniuk
8/10 anonim válasza:
Jenna Ortega, de 1-2 év múlva úgyis elfelejti mindenki.
9/10 anonim válasza:
Ezek nem túlértékeltek, hanem felkapottak.
Szerintem Margot Robbie aki túlértékelt, aki bár nagyon jó nő, de elég ripacs és mégis 2 alkalommal jelölték oscarra.
10/10 anonim válasza:
Kb az összes. Színészlegendák ne mvéletlenül csak férfiak. Na jó 2 kivétel Liz Taylor ás Marily Monroe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!