Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi történt a Rádió 1 Balázsék...

Mi történt a Rádió 1 Balázsék című műsorában Vadon Janival? Hová tűnt?

Figyelt kérdés
Ma reggel bemondták Balázsék, hogy letiltották vagy mi, de csak fél füllel hallottam de az már feltünt, hogy nincs ott. Mi történt?

2023. jan. 13. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
A média hatoság be rágott rájuk
2023. jan. 19. 21:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. jan. 19. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Kétmillió forintos bírságot szabott ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az RTL-re a Celeb vagyok, ments ki innen október 18-i epizódja miatt. Az RTL adásában a műsorvezetők (Vadon János és Sebestyén Balázs) megalázó és kiszolgáltatott helyzetbe hoztak egy kolumbiai gyermeket.

A műsorvezető magyarul feltett kérdéseire a gyermeknek minden alkalommal azt kellett felelnie: Si senor! (Igen, uram!). A kérdések közül néhány a fiú intim szféráját sértette, illetve a testalkatán gúnyolódott – írták.

A közlemény szerint a vizsgálat megállapította, hogy a jelenet megsértette a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek öncélú és sérelmes bemutatását tiltó törvényi rendelkezést.

2023. jan. 19. 21:31
 4/8 A kérdező kommentje:
És ezért nem vezetheti a Rádió 1-en a Balázsék című műsort sem? De miért pont Vadont tiltották le? Vagy miért csak őt?
2023. jan. 19. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom amit találtam be másoltam ennél többet nem tudok
2023. jan. 19. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2023. jan. 19. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon szivesen
2023. jan. 19. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs itt, mert Erdélyben forgatja a Várfoglalók 2. évadát a Viasatra, kimenőt kapott.
2023. jan. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!