Ki a legjobb YouTuber a felsoroltak közül?
"minőségi vlog"
Azért eléggé vicces, a minőségi és a vlog egy mondatban. Költői túlzással a népirtó és a könyörületeshez hasonlítanám. Persze túlzással élve.
Bár nem voltam sosem követője Barninak, viszont abból a rövid kis belenézésből amit láttam nyilvánvalóvá vált, hogy barni tipikusan az a yútuber, aki a semmit veszi fel szépen mosolyogva és ezt videózza le. Én nem mondom nektek, hogy legyen egy videós mondjuk atomfizikus és egy részecskegyorsítóból videózzon, de azért a barni féle videózás az azért nagyon gáz. Amikor még régebben belepörgettem a videóinak listájába, egy az egyben az jött le, hogy izzadtságszagúan csinál videót szinte bármiről, csak legyen videója.
Olyan kicsit, mint Polla csak fiúban.
Én nem tudtam, hogy régóta akartak a nézői zenét, de a ratata című "slágerét" feldobta a yútúb. Megnéztem és ugyanazt csinálta benne, amiket a videóiban. Nulla érdemi tartalmat akart feldobni minden féle dologgal, például kocsik, autotune. De a szöveg siralmas, énekhangját nem is vállalta fel. Bár a hangjának a hiányára a kommentelők hívták fel a figyelmemet. :))
Szóval a vlog és a minőségi egy mondatban, nevetséges.
De ha valaki egy jó videós, és mondjuk 3 évente 100 videóból mondjuk 1 lenne ilyen szintű tartalom, az nálam beleférne, de Barninak minden videója ilyen szint.
A kíváncsiság kedvéért a kommentem alatt megnéztem Barni mostani videóit, mármint cím szerint. Hát ugyanaz a színvonal, mint amilyen régebben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!