Melyik személy számodra a szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 20:46
A kérdező szavazást indított:
Greta Thunberg
Andrew Tate
39 szavazat
3/9 anonim válasza:
egy jobbtard troll és egy libbant troll
jaj, nem tudok dönteni
4/9 anonim válasza:
Gréta, mert szeretem az együgyű bamba csajszikat. :)
5/9 anonim válasza:
Lássuk csak, egy gyerek aki a lehető legfontosabb probléma, nevezetesen a környezeti katasztrófa ellen próbál küzdeni, vagy egy dúsgazdag tahó bűnöző? Nehéz kérdés!
6/9 anonim válasza:
Milyen gyerek? XD Szépen küzd a magángépével meg a nejlon szatyrokba csomagolt gyümölcseivel XD
7/9 Kroms válasza:
Tökéletesen mutatja a társadalom jelenlegi állapotát a válaszok aránya. A szerencsétlen, fogyatékos gréta, aki a világon semmit nem tett le az asztalra a siránkozáson kívül, és akit a háttérhatalom azért tömött ki pénzzel, hogy a már ezerszer bizonyítottan nem létező "klímaváltozás" propagandáját döngölje még inkább az emberiség fejébe, nyilván nyerésre áll. Tate-nek meg nincs esélye, mert ő csak 4-szeres kick-box világbajnok, aki saját erejéből gazdagodott meg, ráadásul férfi is, tehát alapból gonosz...
8/9 kokomfitty válasza:
Már megint egy rossz kérdés. Az ellenkezőjét kellett volna kérdezni, igaz, én ezt nagyon nehezen tudtam volna szalonképes formában megtenni.
Thunberg esetén én inkább a szülei gerincállapotára kérdeznék
9/9 Kroms válasza:
Kréta szülei agymosott, "zöld" antifák, így nem is csoda, hogy egy zsák pénzért gyakorlatilag eladták qúrvának a lányukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!