Private Sabina szerintetek fiú vagy lány?
11-es, egyáltalán nem természetes, nézd csak meg az Egyesült Királyságban egyre nagyobb tiltakozás van ellene.
Elsősorban a transz"nők" ellen, a NŐK részéről.
Ne próbáljátok elhitetni, hogy "nyugaton mindenki a transzok barátja", mert ellenkezőleg. Az embereknek egyre inkább ellenszenvessé válik ez az egész transzlobbi. Idő kérdése és a lufi kipukkad.
(p.s.: nem vagyok fideszes, sőt. Feminista vagyok és vagyunk még páran)
10-es, nem vagyok transz. Született nő vagyok, aki abszolút pártolja az LMB-jogokat. Baloldali és feminista.
Csak mert kritikát fogalmazok meg Szabolccsal szemben, nem vagyok az egyik ellensége, én nem üldözöm, nem kutatom, kiváncsiságból megnéztem a videóit, legalábbis jó sokat, hogy véleményt alkothassak.
Sajnálom Szabolcsot. Egy jobb sorsa érdemes meleg srác volt, aki mindenáron heteró fiúkat akart szerezni, azokból is a primitívebb "bikákat", akik bántalmazzák érzelmileg, fizikailag, akik lehúzzák pénzzel, stb.
És most azt próbálja bemesélni a női követőinek, hogy "a férfiak ilyenek", hogy minden férfi bántalmazó, toxikus vadállat, csak mert neki az ilyenek jöttek be.
Nem, Szabolcs.
Nem minden férfi szemétláda, nem minden férfi csalja meg a párját, de ez számdra egy más dimenzió, mert te olyan férfiakat sosem ismertél.
Kár.
15-ös, én biztos nem bántanám Szabolcsot, attól még nem tartom nőnek. Azért e kettő között van különbség.
Azért ennyire nem lehetsz elvakult aktivista, hogy ne érezd.
Szabolcs egy mentálisan problémás férfi, ennyi.
Sajnálom őt.
Viszont a legtöbb "transznőn" inkább röhögök: őket sem bántanám soha, viszont nagyon nevetségesek.
AZOKAT VISZONT, akik gyerekeket hormonoznak (tavistock...), zavarodott kiskamaszokat akarnak groomingolni (tiktok...), stb., na, ŐKET már nem találom viccesnek.
"kedves" 15-ös.
Undorító, ahogy a "transzok" nemcsak befurakodtak az LMB-mozgalomba (és ez már nem Szabolcs, e tekintetben ő teljesen ártatlan, ez a kommentelőnek szól), de teljesen le akarjátok uralni.
És az a szörnyű, hogy a gyerekekre is rászálltatok már, sima zavarodott meleg srácokat, leszbikus lányokat hormonoznátok össze, csonkítanátok meg...
"És az a szörnyű, hogy a gyerekekre is rászálltatok már"
Kicsoda?
"sima zavarodott meleg srácokat"
Ez a legjobb esetben is rész-egész logikai hiba.
"leszbikus lányokat hormonoznátok össze"
Hogy miről beszélsz?
Ki akar kit összehormonozni?
Össze-vissza beszélsz.
"csonkítanátok meg"
Max téged, mert úgy néz ki hogy van szavazati jogod úgy hogy azt sem tudod miről beszélsz.
Még mindig meg van a f4sza.
Hogy lehet valaki így nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!