Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Private Sabina szerintetek...

Private Sabina szerintetek fiú vagy lány?

Figyelt kérdés

2022. dec. 30. 12:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Biologialiag fiúnak született de ma már transznemű nőként él. Női névvel, személyivel stb. Ez a tranzicio minden NEM balkáni orszagban teljesen természetes dolog.
2023. jan. 22. 20:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

11-es, egyáltalán nem természetes, nézd csak meg az Egyesült Királyságban egyre nagyobb tiltakozás van ellene.

Elsősorban a transz"nők" ellen, a NŐK részéről.

Ne próbáljátok elhitetni, hogy "nyugaton mindenki a transzok barátja", mert ellenkezőleg. Az embereknek egyre inkább ellenszenvessé válik ez az egész transzlobbi. Idő kérdése és a lufi kipukkad.

(p.s.: nem vagyok fideszes, sőt. Feminista vagyok és vagyunk még páran)

2023. jan. 23. 19:47
 13/26 anonim ***** válasza:
30%

10-es, nem vagyok transz. Született nő vagyok, aki abszolút pártolja az LMB-jogokat. Baloldali és feminista.

Csak mert kritikát fogalmazok meg Szabolccsal szemben, nem vagyok az egyik ellensége, én nem üldözöm, nem kutatom, kiváncsiságból megnéztem a videóit, legalábbis jó sokat, hogy véleményt alkothassak.

Sajnálom Szabolcsot. Egy jobb sorsa érdemes meleg srác volt, aki mindenáron heteró fiúkat akart szerezni, azokból is a primitívebb "bikákat", akik bántalmazzák érzelmileg, fizikailag, akik lehúzzák pénzzel, stb.

És most azt próbálja bemesélni a női követőinek, hogy "a férfiak ilyenek", hogy minden férfi bántalmazó, toxikus vadállat, csak mert neki az ilyenek jöttek be.

Nem, Szabolcs.

Nem minden férfi szemétláda, nem minden férfi csalja meg a párját, de ez számdra egy más dimenzió, mert te olyan férfiakat sosem ismertél.

Kár.

2023. jan. 23. 19:51
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Nincs levágatva neki.

2023. febr. 17. 20:08
 15/26 anonim ***** válasza:
23%
#13 Most így Brianna Ghey tragikus meggyilkolása után mennyire jelentik az EQ hiányát TERF-nek lenni?
2023. febr. 17. 20:20
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

15-ös, én biztos nem bántanám Szabolcsot, attól még nem tartom nőnek. Azért e kettő között van különbség.

Azért ennyire nem lehetsz elvakult aktivista, hogy ne érezd.

Szabolcs egy mentálisan problémás férfi, ennyi.

Sajnálom őt.

Viszont a legtöbb "transznőn" inkább röhögök: őket sem bántanám soha, viszont nagyon nevetségesek.

AZOKAT VISZONT, akik gyerekeket hormonoznak (tavistock...), zavarodott kiskamaszokat akarnak groomingolni (tiktok...), stb., na, ŐKET már nem találom viccesnek.

"kedves" 15-ös.

2023. márc. 13. 19:20
 17/26 anonim ***** válasza:
22%

Undorító, ahogy a "transzok" nemcsak befurakodtak az LMB-mozgalomba (és ez már nem Szabolcs, e tekintetben ő teljesen ártatlan, ez a kommentelőnek szól), de teljesen le akarjátok uralni.

És az a szörnyű, hogy a gyerekekre is rászálltatok már, sima zavarodott meleg srácokat, leszbikus lányokat hormonoznátok össze, csonkítanátok meg...

2023. márc. 13. 19:26
 18/26 anonim ***** válasza:
21%

"És az a szörnyű, hogy a gyerekekre is rászálltatok már"

Kicsoda?

"sima zavarodott meleg srácokat"

Ez a legjobb esetben is rész-egész logikai hiba.

"leszbikus lányokat hormonoznátok össze"

Hogy miről beszélsz?

Ki akar kit összehormonozni?

Össze-vissza beszélsz.

"csonkítanátok meg"

Max téged, mert úgy néz ki hogy van szavazati jogod úgy hogy azt sem tudod miről beszélsz.

2023. márc. 14. 22:17
 19/26 anonim válasza:
28%
Lány
márc. 12. 21:13
 20/26 anonim ***** válasza:
38%

Még mindig meg van a f4sza.

Hogy lehet valaki így nő?

márc. 12. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!