Tekintve, hogy meleg vagyok, felőlem bármilyen nőt megkaphat, nem vagyunk egymásnak konkurensei ilyen téren (se). :D Az alakomal elégedett vagyok, és tate-tel ellentében van hajam és szép fogaim; na meg nem vagyok egy dohányos barom. :D
Amúgy a legtöbb nő kifejezetten undorodik tőle, nem véletlenül tiltották le számtalan közösségi médiáról és nem véletlenül ment ki hozzá többször a rendőrség. Ne magadból indulj ki, lehet te leszopnád, de a nők egésze menekülne egy olyan embertől, aki őket másodrangú polgároknak véli és szűkítené a jogaikat. Ha nekem nem hiszel, kapásból itt egy videós reakció egy nőtől (érdemes a hozzászólásokat is elolvasni):
https://www.youtube.com/watch?v=H72KlSH9UsI&t=785s&ab_channe..
Te kérdező,vagy a homofób troll aki minden homo kérdés alá hetero válaszokat ad?
"Meg soha se leszel olyan izmos,mint ő"
- Örülünk hogy te vagy itt a kitesizett adonisz macsó... Képzeletedben.
Gondolom nincs senki az életedbe aki elfoglalna,és unalmadban a gyk-s homo topikot trollkodod szét orgazmus hiányodban? ? Ritka egy mentálisan defektes lehetsz..
"ez a valami"
Hát, látva, hogy milyen szexista és gyűlölködő vagy, nem csodálom, hogy ennyire rá vagy izgulva tate-re. :D
Hűha, néhány prostituált ott vigyorog mellette, akiket jól megfizetnek a társaságukért, micsoda csődör. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!