Szeretitek Beton Hofit?
25f
Amikor nem ismertem, csak a nevét, azt gondoltam, hogy egy újabb tinik-kedvence mainstreem előadó. Azóta széthallgattam a Playbániát, imádom.
5/5 vagyok: azt még lehagytam, hogy a kedvenc zennéim: Bagira, Hard Reset, Holnap (nekem gyuris is nagyon adja benne, annak ellenére, hogy sokaknak nem jön be a stílusa, szerintem nagyon illik a jelensége ehhez a zenéhez, Tom Hanks, Fáradt, (annak ellenére, hogy Essemmet alapból soha nem hallgattam, a vele közös Bűn, Rrealisztikes Moodswing, Gegés Fent, Magas, de igazából sorolhatnám még sokáig, mert minden zenéjét szívesen hallgatom :D
Szerintem azért is szerethető ennyire, mert kb. minden korosztály megtalálhatja vele a közös hangot, ahogyan én 22 évesen, úgy a 40+-os volt matektanárom, meg a 16 éves lányok/fiúk is. Mert az ő saját és a mi saját átlagos mindennapjainkat adja vissza úgy, hogy mindenki megérti a saját szintjén, ki így, ki úgy, mégis olyan formában, ahogy másnak még nem jutott eszébe. Ádi a maga egyszerűnek tűnő bonyodalmával teremt egy nagyszerű dolgot. :) Na bocsánat a sok rizsáért, de tényleg zseniális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!