21/42 anonim válasza:
Nekem ő egy nagyon durván frusztrált, önbizalomhiányos faxinak tűnik, amit ezzel a felvágós, toxic stílussal próbál kompenzálni. Kerülendő kategória minden normális nőnek. Csak ilyen gyerekkorukban molesztált, lelki sérült nőknél lehet esélye, akikkel mindig mérgező kapcsolata lesz. Szép életet nem jósolok se neki, se azoknak, akik kapcsolatba kerülnek vele. n
22/42 A kérdező kommentje:
21:Hát papi, szerintem neked soha az életben nem lesznek olyan szép nőid, mint neki.Ha meg nő vagy, akkor csak irigy vagy, mert tudod, hogy hozzád még bottal se nyúlna
2022. dec. 17. 15:53
23/42 anonim válasza:
csak a te kedvedért megnéztem hogy mégis mire kell ennyire irigykednünk, milyen barátnője van, pontosan ahogy sejtettem, egy tucat a sok közül, egyediség nélkül, eddig se irigykedtem rá, ezek után meg végképp nem :D
24/42 A kérdező kommentje:
23:Nem csak arra,hogy sokkal jobb női vannak a te kis p*****nál.Hanem valszeg soha nem lesz olyan jó tested, mint neki, soha nem leszel olyan erős, és soha nem leszel olyan gazdag, szabad, mint ő.
2022. dec. 17. 16:01
25/42 anonim válasza:
na, elolvastam röviden hogy mégis ki ez az ember, akiért annyira odavagy, az egyetlen érdeme az, hogy valaha boxoló volt, aminek köszönhetően természetesen lett pénze, valamint nyilván ha valaki boxol, akkor az erős is, ezt elolvasva sem érzem úgy, hogy irigykednem kéne rá, az életére, a nőjére, a pénzére, az izmaira, vagy akármi másra, még akkor sem, ha én valóban nem leszek sose ilyen izmos, és gazdag, mint ő
26/42 anonim válasza:
#22 nekem nőként ugyanaz a véleményem, mint a 21-nek 😂😂 és a hányinger fog el a gondolattól hogy az a nyomorék hozzámérjen. Ritka taszító ember.
27/42 A kérdező kommentje:
25:Ezt csak bebeszéled magadnak, hogy nem vagy irigy.Legbelül pedig te is tudod, hogy sokkal jobb lenne az életed, ha úgy élnél, mint ő
2022. dec. 17. 16:13
28/42 anonim válasza:
jól van, feladtam, tényleg reménytelen eset vagy, nem beszélek be magamnak semmit, de szíved joga azt gondolni, amit akarsz
29/42 A kérdező kommentje:
26:Ő szerintem egy óráig mosná a kezét, ha hozzád kéne érnie.De valószínűleg a közelében nem lehetnél, mert nem egy társadalmi szinten vagyok
2022. dec. 17. 16:14
30/42 A kérdező kommentje:
28:Azt nem bírom elhinni, hogy valaki eldobná magától azt, hogy gazdag, erős, magas, izmos legyen, aki minden nőt megkap. Ez mindenkinek jól jönne.Pont
2022. dec. 17. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!