Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bejön nektek Evan Peters?

Bejön nektek Evan Peters?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó pasi. A faiatalabb külseje is nagyon bejön meg a mostani külseje is.

2022. dec. 11. 00:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nincs saját Instaja

Paparazzi képeken látszik

2022. dec. 24. 14:16
 12/25 anonim ***** válasza:
Hm. Fura. Akkor hol lehet kovetni ot?
2022. dec. 24. 15:51
 13/25 anonim válasza:
100%
Nekem mindenhogy nagyon tetszik ❤️ Maga a tökéletesség ez az ember
2022. dec. 24. 23:33
 14/25 anonim ***** válasza:

Semmilyen közösségi oldalon nincs fent

Régen volt, de bántalmazták és törölte magát

2022. dec. 25. 05:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez érdekes, egy közszereplőnek bírnia kellene a kritikát. És ezzel ugye azokat a rajongóit is bünteti és kb eltolja magától, akik meg szeretik és valahogy szeretnék őt követni, szemmel tartani, kommentekkel és emojikkal kifejezni a szeretetüket. Érdekes, hogy néhány fanyalgó meg seg.gfej miatt kompletten mindenkit elutasít. Ez nem egy érett hozzáállás. :/ Kár. Én a Dahmerig nem tudtam, ki ez az ember, azóta megjegyeztem a nevét, és jó lett volna valamilyen formában ránézni néha.
2022. dec. 25. 18:23
 16/25 anonim ***** válasza:
26%

Mondjuk én sem bírnám, én egy mocskolódó komment miatt is gyilkolni akarnék kb, valamilyen szinten megértem, de én nem is vagyok híres…

Elvileg azért bántottak mert meghízott. Hat láttam róla olyan képeket, felszedhetett kb 10 kilót, a kovertol nagyon messze volt, csak nem volt olyan formában mint a dahmerben

Rengeteg beteg karaktere volt mar, annyira nem lehet érzékeny a lelke

2022. dec. 26. 12:12
 17/25 anonim ***** válasza:

Na és ha meghízott? Hány olyan színészért, énekesért meg egyéb celebért rajonganak, aki nem egy kigyúrt akármicsoda? Pasiknál 10 kiló az amúgy is kb jön-megy, ők könnyebben és gyorsabban fogynak, ha akarnak. Érdekes, hogy 1. milyen rajongó már az, aki beleáll így a rajongása tárgyába? Akkor az nem is a személyt meg a művészt kedveli, csak a testét. 2. Ő is fura, hogy nem tudja ezt a helyén kezelni. Lehet, hogy épp nem volt jó passzban, esetleg lehet valami magánéleti válsága, ami egyébként is rágta belülről, és akkor emellé még ez a szúrás odatett neki? Így talán érthető lenne.

Bocsi, én tényleg csak most fedeztem fel ezt a színészt, nem kutakodtam utána, mit csinált, kivel volt, hogy alakult az élete az elmúlt 10-15 évben,

2022. dec. 26. 14:47
 18/25 anonim ***** válasza:
37%

Én sem ismertem eddig, nem vagyok egy expert belőle

Láttam vele egy interjút amiben arról panaszkodik hogy csak szar ízű kajákat ehet, mert nagyon hizekony, így ha bármi finomat eszik rögtön dagadt lesz. Lehet ez nála érzékeny téma

Pedig amúgy magához képest sokszor puritán életet él, nagyon olcsó ruhái vannak, sokszor metrozik stb…

Én is szívesen nézném hogy mit csinál az instajan, elég sokat veszít hogy nem csinálna mert ott kapna a rajongast rendesen… főleg most a dahmer után, ami már kicsit túlzás is

2022. dec. 26. 14:58
 19/25 anonim ***** válasza:
37%

Testkepzavara van. Szegeny srac, joravalo, kedves, vicces pasinak tunik. Lehet, nem is ker a rajongasbol.

A testsulyt meg rendszeres edzessel lehet kontrollalni a hizekonyoknak is, de vagy nincs erre ideje, vagy hat lehet kedve se. Nem mindenkinek okoz oromet a gyuras.

Legalabb rajongoi levelezesi cime van? Ugy ertem, hagyomanyos level. Valahogy csak kapcsolatba lehet lepni vele.

2022. dec. 27. 03:46
 20/25 anonim ***** válasza:
A youtube feldobál nekem ilyen rajongók által összepakolt videókat róla. Hát én egyre szerelmesebb vagyok ebbe az emberbe :) <3
2022. dec. 30. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!