Marics Petinek miért van ekkora arca?
És még csúnya is.
(Elsőnek üzenem: lány vagyok és nem szeretem.)
Fú tudom kiről beszélsz, de nagyon keveset láttam ebből a srácból és úgy általában a magyar sztárokból. Viszont tulajdonképpen szinte az összes magyar szár (de ide lehet venni az itthoni néger, cigány sztárokat is) el van szállva magától, függetlenül a leadott teljesítményétől. Híres és innentől fogva nagy lesz az arca. Igazából nem tudom, hogy melyik sztár tett le igazán sokat az asztalra, de a legtöbb egy ostoba bohóc, függetlenül attól, hogy valamiben tehetséges e vagy sem.
Például filmek közti reklámokban szoktam látni a szerencsekerék reklámját. Nyilván a reklámba az olyan jeleneteket rakják bele, amik elvileg olyan jók az adott műsorban. Ebbe a reklámba az volt benne, hogy a Kasza Tibi azon vihorászott, hogy Ára Attilát nagy Ő nek fogja szólítani, mert ő a nagy Ő, tehát nem hívja Attilának. Szóval ez lenne a nagy "sztárparádé". Amikor meg (nyilvánvalóan jogosan) kritizálta egy magyar videós lány a nagy fogyókúrás termékét, akkor meg sértődötten elkezdett kötekedni, érdemi válasz nélkül.
Bár a Kasza Tibi régi arc, de itthon egy zs kategóriás sztár is nagyképű, bár a nagyobb "sztárok" is bohócok, de ők elmondhatják magukról azt, hogy 20 éve "sztárok"=bohócok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!