Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi okozta Zámbó Jimmy halálát,...

Mi okozta Zámbó Jimmy halálát, vagy tényleg öngyilkos lett ?

Figyelt kérdés

2022. dec. 9. 11:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%

16-os: pontosan így történt. Még dulakodás sem volt a fegyver körül, hiszen nem volt rajta Edit ujjlenyomata sem (és el sem sütötte, a vizsgálat szerint).

Dehát azok, akik ezt a stílust szerették, persze, hogy mindenféle alaptalan elméleteket alkotnak, ez összefér annak a kultúrkörnek a tulajdonságaival.

2023. jan. 23. 18:44
 22/29 anonim ***** válasza:
84%

#21-es, gondolom minden szabályosan zajlott, és az akkori csepeli rendőrkapitány (akivel puszipajtások voltak) csupán véletlen tiltotta meg hogy bárki is belépjen amíg ő ki nem ér. :)

És gondolom véletlen sem rendezte át a helyszínt és törölgetett át amit csak kell. :)

Persze persze "alaptalan elmélet" mert a Zámbó család szent és sérthetetlen. 😂🤦‍♀️

2023. jan. 23. 19:11
 23/29 anonim ***** válasza:
A Zámbó család egy nagy pénzszivattyú, ők már életében belőle éltek, azóta persze fokozatosan. De életében Jimmy csak az anyjával volt jóban, a többikkel nem. Mégis csak ŐK örököltek!
2023. jan. 23. 20:47
 24/29 anonim ***** válasza:
61%

22-es: egy cseppet sem érdekel a Zámbó-család. Nem vagyok hívük.

A rendőrkapitány nem egyedül ment ki, hanem már ott voltak a helyszínelők, amikor ő megérkezett.

Hogy honnan szedik a legendákat, az egészen érdekes.

2023. jan. 24. 00:14
 25/29 anonim ***** válasza:
71%
Azért a rendőrség nem ennyire analfabéta, Edit asszony pedig nem egy vérbeli profi, aki úgy lőne le valakit, hogy azt be lehetne állítani úgy, mintha az áldozat tette volna. Állandóan a fegyverével szórakozott, várható volt, hogy egy alkoholista, eszement, előbb vagy utóbb kárt tesz vagy magában vagy másban.
2023. jan. 29. 22:18
 26/29 anonim ***** válasza:
72%
25: Most néztem végig A király-sorozatot. Ha Jimmy tényleg ilyen figura volt, ahogy ábrazolják (alkoholista, fegyelmezetlen, kötekedő, átgondolatlanul cselekedő), akkor valószínűleg tényleg az történt, ami a hivatalos verzióban szerepel (illetve amit a sorozatban is látunk).
2023. jan. 29. 23:04
 27/29 anonim ***** válasza:
46%
Én is most néztem meg! És ugyanezen a véleményen vagyok, szerintem is hasonló történhetett, mint amit a sorozat is bemutat. (Árpa Attila elképesztően játszotta őt).
2023. jan. 30. 12:03
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
27: Olasz Renátó és Nagy Ervin jatszották.
2023. jan. 30. 12:15
 29/29 anonim ***** válasza:
75%
Vagyis Nagy Ervin na, elnézést! :D jó volt
2023. jan. 30. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!