Wensday mitől lett ekkora kedvenc?
Egy goth csajról van szó akinek (számomra) zseniális a humora.
Nekem nem feltétlenül jön be Jeenna Ortega da a karakter amit alakít az több mint rendben van.
Látszik hogy Tim Burtonnek szabad kezet adtak és kiélhette a zsenijét. Remélem nem cseszik el a következő évadot.
Én még nem néztem meg a sorozatot, úgyhogy nem tudok róla különösebben nyilatkozni, de az Addams Family mindig is sikeres volt. Az eredeti képregény, a hatvanas évek szitkom sorozata (igaz, ez inkább utólag vált klasszikussá, akkor nem voltak olyan elégedettek a nézettséggel), a későbbi animációs sorozatok, a kilencvenes évek két filmje, és még musical is készült belőle... A pár évvel ezelőtti animációs filmek sem szerepeltek olyan rosszul, pedig azok egyértelműen a gyerekeket célozták meg.
A Wednesday tudtommal inkább egy tini/fiatal felnőtt sorozat, Wednesday maga pedig a kilencvenes évek filmjei óta egy top karakter sokak számára. Bizonyos dolgokat gondolom átemel a sorozat a korábbi, kedvelt előzményekből, a többi dolgot pedig igyekeznek a modern ízlésvilágra szabni. Tim Burton többnyire tudja, mit csinál, a trendek meg manapság úgy terjednek a közösségi oldalakon, mint a futótűz. Úgyhogy abszolút semmi meglepőt nem látok a sorozat sikerében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!