Ki a leghelyesebb pasi a VV11-ből?
Szerintem Márió a leghelyesebb, csak túl alacsony, de rá szavazok. Azért neki elég sportos és edzett a teste is, mivel focista.
Barnára mondanám talán, hogy legjobb pasi ha a teljes kinézetüket véleményezem. Viszont kiábrándító benne, hogy mekkora a szoknyapecér, és ahogy kezeli a nőket. Plusz a mellei is lógnak, azt írták hogy szteroidok miatt, szóval neki is van jópár hibája.
Rico szimpi volt elsőre, és azt hittem olasz beütéses menő srác lesz, de sajnos időközben kiderült róla, hogy egy óvodás szintjén van.
Ha párt kéne választanom közülük, akkor Danit választanám. Kinézetre átlagos, de ő a legnormálisabb.
Ákosról és Sajtiról nem írok inkább semmit, csak negatív véleményem van róluk, mint külső úgy belső egyaránt.
Kár, hogy ilyen gusztustalan szennyet néznek egyesek...
Én azt nézném.. Ahogy orosz calibr rakéta találja telibe ezt az ingyenélő szenny népséget... Közmunka programra alkalmatlan népség...
F/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!