Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Barátkoznál Pataki Attilával...

Barátkoznál Pataki Attilával ha lehetőséged lenne rá?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Én igen
Én nem
26 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem, az Orbános pólóval nálam leírta magát. Az egy dolog, hogy politikailag véleménye van és Fideszes, de az elvakult fanatizmus az minden oldalon gáz. Főleg, hogy semmi kritikát nem gyakorol a vezére felé, pedig adna rá okot. Szerintem bekattant már az az ember, mondjuk én az Eddáért sen rajongtam soha, de az legalább valami zenei produktum volt. Az egész zenekarra szégyent hoz ezekkel a megnyilvánulásokkal. Gondolom a saját közönsége sem minden esetben tolerálja ezt.
2022. nov. 27. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Eszembe sincs.
2022. nov. 27. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Fideszes is, bolond is. Nem hinném hogy sok közös témánk lenne.
2022. nov. 27. 23:41
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
82%
Nálam háromszor szerepelt le. Először, amikor koppintotta a Felkelő nap házát, aztán amikor "elrabolták az UFO-k, hogy az ánuszában vizsgálódjanak" harmadszor a Fideszizálódásakor.
2022. nov. 28. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
UFO hívő, de megszállottan az.
2022. nov. 28. 20:55
 6/6 veterán vas ***** válasza:
76%

Nem utazgatok az UFO-barátaimmal, nem vagyok zálogház-tulajdonos, és a TV-ben sem szoktam siratni magamat.

Szóval, ha eddig nem volt semmi közös pont az életünkben, valószínű ezután sem lesz.

2022. nov. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!