Sebestyén Balázs vagy Bochkor Gábor a bunkóbb?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 12:13
1/16 anonim válasza:
Mindkettő nagymestere az öntelt tahóságnak. Ha van pokol, összezárják őket és egymást ekézik az örökkévalóságig.
2/16 anonim válasza:
Egyformán shegg mindkettő. 20 év szigorított kényszermunkát adnék nekik ha rajtam múlna.
5/16 A kérdező kommentje:
Bockoréket nagyon régen hallgattam. De iszonyúan idegesített. Majd elkezdtem hallgatni Balázsékat. Ez sem jobb. Balázson érződik ha egy hallgató nem szimpatikus neki, alig szól hozzá, lerázza. Ha meg gúnyolódik embereken és jönnek a felháborodott sms-ek, akkor jönnek azzal a szöveggel, hogy jaj csak irónia...
2022. nov. 26. 12:31
6/16 anonim válasza:
3# bocskor ugyanezért amit a kerdezo Balázsról irt
7/16 anonim válasza:
De kérdező, miért hallgatod, ha ez sem jobb? :)
Én Balázst még tévés korából ismerem, és ő nekem sem szimpatikus.
Nem vagyok nagy rádiós, de mostanában időnként Bochkorékat hallgatom reggelente. Szerintem ő nem bunkó.
8/16 anonim válasza:
Bochkornak is van egy stílusa, de nem az a tajparaszt mint Balázs. Inkább ha olyanról beszél aki nem szimpatikus neki akkor azt nem rejti véka alá, kimondja mire gondol
9/16 anonim válasza:
Partiban van egymással a kettő!
Ugyebár, kárörvendő csimpánzokról van szó, akiknek a saját nyomorukon kívül semmi sem szent. Az ő olvasatukban ez "profizmus", számos ember értékrendjében pedig nem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!