Álmodtál már Lady Gaga-val? Mi történt benne?
egyetértek az előttem szólóval
...
Álmomban megismerkedtem egy nagyon édes, gyönyörű lánnyal, már az esküvőt terveztük, mikor kiderült, hogy Lady Gaga az anyja csak 30 évvel később, majd végig kergetett a mezőn fakanállal.
Vagy vibrátor volt?? A fene sem tudja:)
A végén csak elkapott a bestia, akkor megnőtt a feje, férfivá változott és gusztustalan szőrős valami lett.
Szerencsére akkor ugrottam egyet az árokban és magamhoz tértem. De rögtön hánynom kellett és 20 km -re is halották, ahogy öklendezem. Különben nem lett volna, aki hívja a mentőket. Az orvosok szerint 10 percen múlt, hogy nem estem kómába, mert akkor több évig is ezzel a szörnyeteggel kellett volna harcolnom vagy ki tudja:P
Ma is vele álmodtam a metrón:S
Aztán ugrott egyet a szerelvény és berepült a feje, Gaga kisasszonynak. De úgy képzeljétek, hogy még akkor is hisztizett! Úgy grimaszolt, hogy a gyomrom kijött! Ennek persze az lett a vége, hogy elhajítottam a fejét... Helyesbítek megpróbáltam eldobni, de nem sikerült, mivel ráragadt a kezemre! Hihetetlen, nem? Azóta már minden vegyszert megpróbáltam, hogy le tudjam mosni a kezemről. Mosóportol kezdve a lúgig! Teljesen magam alatt vagyok!
Most már harapdál is a gané, amiért támadásokat intéztem ellene!!! Nagyon fáj, de főleg a fejem! Segítsetek, mit tegyek? A barátaim szarban hagytak, amiért összenőttem a csajjal, mások szerint semmi remény, csak a drogokban bízhatok, hogy el tudjam felejteni őt. De félek ettől! Legutóbb inni próbáltam.... A fej ezt sem engedte! Elkapta a tépő fogaival az abszintos üveget is ham, lenyelte egy szempillantás alatt! Azt hittem beszarok!
Az orvosommal(Harry Poterrel), ma fogok találkozni! Megpróbáljuk megszerezni Gaga testét, hátha ő is ezt akarja és akkor újra boldog életem lehet!
Már kezdek szerelmes lenni bele, belé, mindenkibe, Gagába is és el sem merem képzelni, mi lesz, ha nem tudok egyszer uralkodni magamon és a nadrágomba nyúlnok...
Segítsetek, kérlek! Ti mit tennétek helyemben??:'(
Aláírás: Egy elkeserített lélek + egy fej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!