Csak szerintem lenne Andrew Tate és Dylan Mulvaney az igazi álompár esetleg "power couple"?
Tökéletesen kiegészítik egymást, mert Dylan Andrew mellett kislányból felnőtt nővé válhatna, hiszen ez történik a lányokkal, amikor egy igazi alfahím mellé kerülnek. Plusz mindketten nagyon szexik és úgy vettem ki, hogy mindketten a maguk térfelükön pontosan értik a nőket, a nőiességet. Rendszeresen beszélnek erről mindenféle showműsorokban is, ami bizonyítja, hogy tudnak valamit.
Ha pedig a tökéletes férfi összeáll a tökéletes nővel, akkor egy tökéletes párt alkotnának. Ez nem egy tökéletes ship?
Már a kérdést sem értem. Tatet ismerem, a másik kicsoda?
Ez ilyen nőgyűlölő-férfigyűlölő kombó?
Dylan nőket parodizál ki, ugyanolyan begyöpösödött elképzelése van a nőkről, mint Andrewnak.
Szóval tökéletesen összeillenek, mert mindkettő mansplaineli a nőket, habár egyikük sem az.
6. Attól, hogy valaki hormonkezelést kap és műtétje is lesz, még nem transz nő.
Lásd pl. őt, aki kapott hormonkezelést és műtétje is volt.
https://www.youtube.com/watch?v=Mz_p-jF3qP4
És utána jött rá, hogy simán csak leszbikus volt.
8. Megnézted bármelyik videót is, amit linkeltem?
Dylennek nincs nemi diszfóriája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!