Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » G.w.m. helyes pasi szerintetek?

G.w.m. helyes pasi szerintetek?

Figyelt kérdés

2022. nov. 18. 05:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
De én tudom te ki vagy, mindenki előtt nyilvánvaló a gyakoris pályafutásod és a nyomord. A stílusod felismerhető Balázsgeczi.
2022. nov. 19. 23:15
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért kell Edinát állandóan szépségkirálynőnek nevezni? Valamikor, 20 éves kora körül szép volt, karcsú, magas, ma pedig 33 éves, nagydarab, kövér és átlagos nőszemély. A GwM meg nem 25, hanem kinéz vagy hatvan évesnek, tahó, és ráadásul buta is.
2022. nov. 20. 00:20
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣 inkább egy zárda 80 éves koromig
2022. nov. 20. 04:47
 24/32 A kérdező kommentje:
22esen konkrétan sírva szálltam ki az ágyból most😅😅😅😅😅
2022. nov. 20. 09:32
 25/32 anonim válasza:
83%
egy okádék cigányxd
2022. nov. 23. 10:18
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
NA, ez a csúcs, hogy ő még soha nem szedett a tálból! A Hal a tortánban kiderült, ezt a roma asszonyok elkényeztették, mindent megcsináltak helyette!
2022. nov. 23. 22:42
 27/32 anonim ***** válasza:
Edina csak azért jött össze egy ilyennel, mert mélyen van és nem önmaga. Amúgy a csuti lenne az ő szintje (az se sokkal jobb, de na). Gondolom a csávó a megszakításos "védekezés" nagy rajongója és edina bekapta a legyet. Ezzel a cigány örökre magához is láncolta a szerencsétlent. Én valahol sajnálom a csajt. Szerintem ez tipikusan egy lecsúszásos sztori.
2022. nov. 25. 04:55
 28/32 anonim ***** válasza:
Én akkor sajnáltam, de nagyon, amikor az anyósjelölt szabályosan harmadmagával kisérte a bíróságra. Mint a smasszerok, úgy vették körül! Edina csak állt és nem szólt semmit, lehet, hogy nem is mert megszólalni. Az lesz a még rosszabb számára, amikor a sok sirás miatt a pasi otthagyja, elmegy bulizni akár mindennap, az anyós pedig dirigál neki. Ha emiatt sír Edina, akkor gorombán rendre utasítja, rabszolga lett egy cigó családban.
2022. nov. 25. 21:42
 29/32 anonim ***** válasza:
Emlékszem egy hasonló esetre, a szomszéd unokája, diplomás nő egyszerűen elment egy cigó sráccal. Aztán kikövetelte az anyjától és a nagyanyjától az örökségét, nem dolgozott, aztán egész egyszerűen bezárták a lakásba. Elfogyott a pénz, mire kidobták a sarokra, hogy keressen pénzt! Prostit csináltak belőle, de megszökött. Aztán elment a holmijáért, de lerúgták a lépcsőkön, aztán meghalt a kórházban. Akkor letartóztatták az anyóst és a srác öccsét.
2022. nov. 25. 21:49
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem helyes, szerintem csúnya.

És tényleg sokkal idősebbnek néz ki.

Én amúgy nem is romának tippelném (ha még mindig nem tudnám, kicsoda, és látnám képét), hanem töröknek, arabnak, vagy más közel-keletinek.

Öregemberes, van benne gorilla jelleg.

Nem is a külseje a legnagyobb probléma, hanem a belseje.

Prolis, bunkó, buta, agresszív. Fogalmazni nem tud.

Ha a külsejétől eltekintenék se kezdenék vele.

De nem tekintek el, elég rusnya, úgyhogy nem jön be.

2023. szept. 24. 18:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!