Ez a Bochkor kinek képzeli magát?
Irodában hallgatnom kell a reggeli műsorukat.
Az hagyján, hogy elég tájékozatlan, korlátolt ember, de gusztustalanul gúnyolódik embereken.
Most éppen Dobrády Ákoson, de egy idősen Shane Tusup-ot élcelődött, volt, hogy a transzneműeket gúnyolta, vagy bicikliseket szidta egyfolytában. Régen egy oldalon olvastam, hogy kommentátoron meg karmesteren és poénkodott.
Nem tudom, a való életben is ilyen-e, vagy ez szerep, de csodálkozom, hogy még nem volt komolyabb konfliktusa, vagy nem verték még meg.
Én reggelente a buszon szoktam hallgatni mert a buszsofor is ezt hallgatja.
És pontosan ugyan ezen gondolkodtam én is ma.
Akkora p*cs, hogy nem igaz.
Már azon gondolkoztam beírom, hogy kezdem megérteni, hogy ez az Andi inkább Lölőt választotta.
4: szerencsés vagy, nekem régen Bumerángot kellett hallgatnom gyerekként az autóban, mert apám imádta.
pár éve ezen a munkahelyen újra élvezhetem.
Látod, még te is írtál róla ki kérdést.
Ha senki nem foglalkozna vele, akkor eltűnne a süllyesztőben. Nem is tudtam, hogy van még műsora, azt hittem már rég kiöregedett.
8/8
igen, de pont ezt nem értem, hogy mit kedvelnek rajta az emberek. a humora csak beképzeltség és bunkóság.
mintha a csávó burokban élne, azt hiszi, ő vmi humoros, művelt macsó, miközben teljesen tájékozatlan a legtöbb témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!