Szerintetek Hajdú Péter hogy csinálja hogy mindig jobbnál jobb és szebbnél szebb párja szokott lenni?
Figyelt kérdés
Nem egy alfa him de azért látszik hogy add magára csupán a pénz miatt szeretik a csinos nők?2022. nov. 15. 17:44
1/9 anonim válasza:
Önbizalom, duma, pénz és kapcsolatok.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne ha minden embernek ilyen könnyen menne a csajozás
2022. nov. 15. 18:03
3/9 anonim válasza:
Gondolom mert tele van pénzel és befolyásos mi másért. Közbe meg egy médiapszichopata, de ha van pénze kit érdekel. Ezért megy könnyen neki.
4/9 anonim válasza:
#2 arra senki se vágyik, ami könnyen elérhető. mindig az kell, miért meg kell szenvedni.
6/9 anonim válasza:
Hat sztem nagyon sok semmilyen nője is volt, a mostani is tok átlag és brutálisan szerkeszti magát
Amúgy meg pénz meg celeb, erre megy a nők 95 százaléka, egyébként nagyon ronda a petya
7/9 A kérdező kommentje:
Értem nagyon szépen köszönöm a normális választ!
2022. nov. 15. 20:37
8/9 anonim válasza:
Én láttam Sparban tavaly, elég bunkó. Kb csak a pénze miatt van vele nő. De normális nője sose lesz, ha alapból egy bunkó.
9/9 anonim válasza:
Átlag feletti merettel rendelkezik es rendkívül inteligens. Kisfiús a mosolya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!