Forstner Csenge hogyhogy nem az USA-ban tanul főiskolán/egyetemen?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 06:09
2/6 A kérdező kommentje:
Mert talán ott él évek óta?????
2022. nov. 7. 13:31
5/6 anonim válasza:
#4 elvileg pont fordítva van, mert ott mindenki bekerulhet egyetemre, a sík agyuak is, ami nem Harvard meg társai, nem úgy mint itthon. Szerintem van ami vonzotta itthon azután, hogy ott kint befejezte és úgy gondolta hazajon megcsinálni.
6/6 anonim válasza:
A vilag 50 legjobb egyetemei között nézzétek meg, hány amerikai van. Elárulom, sok. Oda bekerülni jó egyetemre nagyon nehéz. Férjem 2 egyetemet is ott végzett és a testvére is ket szakot. Férjem itthon is csinált még egy diplomát a Corvinuson (mester képzés). Szóval van összehasonlítási alapja. A kinti jobb, nem beszelve az Egyetem városokról. A Stanfordot én is meglátogattam, elképesztő. Senkinek nincs akcentusa a kinti léttől (Férjem tesója most van 30 éve, hogy kint el.)
Szóval Csenge ha annyira okos vagy legalább gazdag lenne, ott tanulna. Nem ott tanul. 🙂
Haknizik olyan dolgokkal, amiket mi csak megmosolygjuk. Kint egy senki. A tinédzserek nézik, csak sajnos rossz példát mutat nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!