Herczeg Zoltán min van kiakadva, ezek tényleg azt hiszik, hogy büntetlenül lehet narkózni meg drogdílerkedni?
Figyelt kérdés
Mindegyiknek a börtönben lenne a helye, aki narkózik!2022. nov. 2. 14:06
1/7 qkker1 válasza:
Úgy gondolják, hogy sosem buknak le.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
A leírtakból nekem nem egyértelmű, hogy a drogkereskedelem vádja tényleg megállja a helyét. Mert amúgy egy díler semmivel sem jobb annál, mint aki idősekhez tör be éjjel ötszáz forintért.
A függőséget meg elsősorban gyógyítani kell, nem büntetni. Az tényleg eléggé meredek, ha egy alkalmi fogyasztóra ennyire rászállnak, és nem a kereskedőket likvidálják. Mintha példát akarnának statuálni egy ismert(?) személlyel. (a kérdőjel csak azért, mert eddig én nem hallottam erről az emberről)
Ettől függetlenül jó, ha megkapja azt, ami kijár neki.
4/7 A kérdező kommentje:
Herczeg büszkén magyarázta a narkózását, amikor az a vv-s tyúk kitörte a lábát a gödörben, akkor adta elő, hogy az ilyen szeánszok milyen jók és ő is rendszeresen jár. Szóval narkós a kincsem, semmi kétség.
2022. nov. 2. 14:23
5/7 anonim válasza:
És ezzel most mit szerettél volna mondani?
6/7 anonim válasza:
Fogalmam nincs amúgy ki ez a fószer, de olvastam az ügyről, és szerintem itt nem azzal van a gond hogy egy drogost elkaptak, jól tették, hanem azzal van a gond hogy ha valaki nemfideszes drogos, azzal példát statuálnak, míg a fideszes drogosok, mint Szájer, Borkai, vagy például a pedofil Kaleta, egy percet nem voltak börtönben, sőt még csak meg sem hurcolták őket. Ez a kettős mérce a gond, mert már ott tartunk kábé hogy minden törvényt úgy kell olvasni hogy "XY bűncselekmény X idejű szabadságvesztéssel büntetendő, kivéve ha fideszközeli követi el, neki nincs vagy nevetséges mértékű a büntetés".
7/7 anonim válasza:
6-os Szájert hol kapcsolták le? Magyarországon? Nem, miért nem ültették le Brüsszelben? Brüsszelben a rendőrségnek a Magyar kormány diktál? :D Borkai-t ki kapcsolta le? Senki, a Horvát rendőrség nyilatkozta hogy "kábítószergyanús növényi törmelék, vagy egyéb állagú anyag, illetve kábítószer fogyasztására utaló magatartás tanúsítása nem látható." Wtf bro? Herczeg Zolikánál volt anyag? Volt. Elkapták? El. Ennyit a kettősmércéről. :D Ezek a csúnya fideszes Horvát zsaruk, meg fideszes Brüsszeli rendőrök...ajajajjj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!