Kpop fanok, szerintetek ki a legszebb női idol/színésznő, és a leghelyesebb férfi idol/színész?
A női idol szerintem Jisoo, vagy Yeji
Férfi pedig vagy az Enhypenből Niki vagy az SKZ-ből Felix
Nő: Ryujin vagy Jennie
Férfi: Felix
Hát női idol szerintem Jennie a BP-ből. Gyönyörű az a lány.
férfi idol: hát SKZ-ből nagyon nem tudok olyat mondani, aki nem helyes.
SF9: Rowoon, nekem Zuho, Youngbin és Hwiyoung
Victon: Byungchan
BTS: Jimin, Hobi és JK
Szinésznő: IU :)
Színész: Lee Minho, Cho Minho, Lee Dong Wok, Kim Bum :)
Női: Lisa vagy Jisoo (Blackpink)
Férfi: Jimin vagy Taehyung (BTS)
Nő: sztem Yeji
Ferfi: BCT127-ből Johnny, Taeyong; BTS-ből Tae
Nő: Blackpink tagok Twice tagok, Ryujin
Színésznő: IU
Férfi: Taehyung, Jimin (BTS), Felix, Hyunjin (SKZ)
Koreai férfi színészt még azért nem tudok írni, mert őket nem követem. Úgyhogy nekem ennyi!
Nyiván valóan
Idol lány:Lisa (Balckpink)
Idol fiú:Jin (BTS)
színész lány:LEE RUBY STB.
színész fiú:Cha Eun woo aki még egyben Idol is az astronál
De ezek amiket most felsoroltak tényleg valós jó kivétel Lee Ruby de O nagyon szép
Jin a leghíresebb a világon WORLD WIDE handsom a Bts összes tagja mindig mondja hogy milyen büszke a csapata hogy van e gy jóképű srác benne meg hogy jin a legjokepubb mindenki szerinte cha Eun woo ugyan ez nagyon helyes
Lisa pedig rengeteg videót néztem mindenhol 1 Lisa volt O a kedvencem de szerintem amúgy jisoo
Csodál közöm hogy csak kb 1 ember mód ta az higy
JIN A LEGJOKEPUBB IDOL AMI IGAZ NEM PEDIG V A TOP LISTAN IS JIN VAN ELOBB NEM V SZERINTEM NEM IS HELYES OLYAN BABA ARCA VAN V-NEK
amúgy
Idol női: BLACKPINK tagok
Férfi:cha Eun woo (ASTRO) jin (BTS)
Színész női:sok van
Férfi cha Eun woo egyértelműen O egyben Idol is amúgy szóval szuper szerelmes vagyok mindegyikukbe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!